Trag oblonul negru la fereastra mea. Nu mai vreau decepții, vreau singurătate, nu mai vreau iubire, voi abandona.

Avusesem dreptul și eu, ca oricare, la o nebunie, la un ultim glonț .Ultima speranță, ultima-ncercare .Dar în magazie era doar gablonz. Nu-i nici o problemă, toate-s foarte bune. Te-am iubit desigur, cum mi-ar sta să neg… Și cu pasiune, și cu voluptate .

Și credeam în tine…Hai, întinde mâna pentru despărțire. Schimbă-ți telefonul, că și eu mi-l schimb .Salutări miresei, salutări la mire, Poate se rezolvă toate între timp. Întră în multime, nimeni n-o să știe .Două, trei persoane care ne-au ascuns. Eu voi ține minte scurta nebunie. Și-ntrebarea noastră fără de răspuns. Firea ta ciudată n-o voi regăsi-o. Nici n-ar fi nevoie, tu ramâi un mit.

Vocea ta m-a încântat de parcă un înger mi-a cântat… iar dacă din viața mea, tu ai vrea să pleci… cine o să-mi mai zâmbească și cu iubire în ochi să mă privească?

Cine o să mă îndrume cât mai bine? Fără tine viața mea un coșmar ar fi, un coșmar cumplit din care nu m-aș mai trezi. Dacă aș putea să îmi pun o dorință înainte să plec din preajma ta iubito, să plec acolo sus de nu te-aș pierde din privirea mea plină de iubire, ca în momentele în care tu, frumoasa mea, erai lângă inima mea, aceea ar fi să te mai am o dată la inima mea și să plângem pentru despărțirea care ne va separa pe veci și să ne dezvăluim sufletele dornice de iubire, să le împreunăm pentru o ultima dragoste de neuitat… nesfârșită.

Ramâi o amintire. Una plăcută totuși. Amintirile ne țin întotdeauna vii,cu capul pe umeri,sperând la ceva mai bun,mai frumos…

Nuntă fericită, te-am iubit, adio, Nu întoarce capul, pleacă, te-am iubit! Vezi că se confirmă bârfa despre mine: Te-am lăsat deodată crud și nefiresc .Vreau singurătate. Totuși ține minte, ține bine minte : te salvez de mine fiindcă te iubesc.

Comments are closed.