Prima pagină » 10 obiceiuri enervante ale bărbaților

10 obiceiuri enervante ale bărbaților

by Inimă Albastră
86 views

Îi iubim și așa pentru că dragostea înseamnă sacrificii. Dar parcă uneori exagerează. Care sunt cele 10 obiceiuri enervante ale bărbaților?

1. Nimic nu este la locul lui (cabluri, aparate)

Cât de stresant este să ai un bărbat în casă, însă nimic să nu fie în ordine? Cablurile sunt la vedere, parcă au pus stăpânire pe lucrurile tale. Să nu mai vorbim de toate aparatele lui care sunt înșirate peste tot: telefoanele, laptopul, hard-disk-ul, consola de jocuri, căștile, aparatul de tuns, trusele cu scule (de parcă e mare meșter).

2. Prosoapele ude rămân prosoape ude

Merge la baie, face duș, se șterge și lasă prosopul ud strâns ghemotoc pe suport sau îl aduce în cameră și îl aruncă pe pat. Oare nu știe că prosopul ținut umed capătă un miros urât și nu mai poate fi folosit? Și de câte ori nu i-am spus astfel de lucruri. Dar se pare că uită de fiecare dată.

3. Suferă de surzenie selectivă

Dacă îi spun să ducă gunoiul nu aude, dar dacă îi cer să facem s3x imediat își dă pantalonii jos. Nu aude nici când îl rog să dea cu aspiratorul prin casa sau să scoată rufele din mașina de spălat. Asta până când îi spun ceva ce vrea el să audă, ceva care să îl mulțumească și să fie în avantajul lui. În acel moment e numai ochi și urechi.

CITEȘTE ȘI :  6 moduri să-ți păstrezi iubitul

4. Are chef de s3x în cele mai neașteptate momente

Vii de la muncă obosită și găsești o grămadă de vase nespălate, patul nefăcut, ai o foame de lup și nu îți poți stăpâni nervii din cauza zilei groaznice pe care ai avut-o. Pentru el, totul este perfect, dacă te ia în brațe și te sarută. Trebuie să fii numai miere și lapte. Vrea doar să te satisfacă. De ce nu ai face s3x? Pentru că ești om, pentru că îți chiorăie mațele, pentru că ești obosită, pentru că vrei să stai pe pat și doar să închizi ochii. El chiar nu înțelege asta?

5. Stau jos cu picioarele într-un unghi de 100 de grade

Se așează și reușesc să își țină picioarele atât de depărtate (unul de altul) încât acolo și-ar găsi adăpost până și zidul chinezesc. Nu este femeie, înțeleg asta și nici nu îi cer să stea picior pentru picior (este destul de incomod pentru el), dar nici să se crăcăneze în așa hal.

ADVERTISMENT

6. Mă întreabă de lucrurile lui pierdute, când eu nici măcar nu le-am atins

CITEȘTE ȘI :  Bebeluşii au memorie de lungă durată

Unde mi-ai pus șurubelnița electrică?” Sau ciorapii, tricoul verde, chiloții, revista cu mașini, căștile. Iar lista poate continua la infinit. Decât să mă întrebe asta, mai degrabă s-ar întreba unde îi este capul. Problema este că nu doar mă ia la întrebări ci, și mai grav, dacă nu le găsește, mă acuză pe mine, de parcă aș fi eu vinovată pentru că nu ține minte ce face cu lucrurile lui.

7. Uită de vasele lăsate la înmuiat

Este rândul lui să spele vasele. Își pune șorțul, mănușile (nu spală altfel că poate își distruge mâinile) și se apucă de spălat. Asta până când ajunge la tigăi și tăvi cu sosuri sau mâncăruri lipite. Trebuie să recunoaștem, acestea se curăță destul de greu. Așa că le lasă la înmuiat. Până aici totul perfect. Dar uită (sau se preface că uită) să le mai spele și nu le ia în primire decât după ce îi fac observație.

8. Lasă urme de mâncare prin toată casa

Cred că nici Hansel și Gretel nu au lăsat atâtea pietre și firimituri în drumul lor. Nu știu cum reușește, dar e ca și cum ți-ar trasa un drum, să vezi pe unde a mers el cu mâncarea. Dacă ți-ai pregătit un sandwich și vrei să îl mănânci în cameră, folosește o farfurie, nu te plimba cu el prin toată casa.

CITEȘTE ȘI :  Zodii feminine care isi gasesc marea dragoste dupa varsta de 30 de ani

9. Sunt copii când se îmbolnăvesc

În momentul în care ajunge să cadă la pat din cauza gripei se transformă într-un copil. Nu vrea sirop că este prea amărui, trebuie să îl servești la pat, să îl hrănești precum un bebe, să îi pregătești supă (din care mănâncă doar câteva linguri), să stai lângă el, să îi faci poftele și să îl asculți când se plânge…pe când noi, când suntem bolnave tot trebuie să facem de mâncare, curățenie sau să mergem la cumpărături.

10. Duce coșul și nu pune un alt sac menajer

După ce îi zic de 10 ori să ducă gunoiul, într-un final face o pauză de un minut (deși era foarte ocupat stând pe internet sau uitându-se la televizor) și duce coșul. Dar uită să pună un alt sac menajer. Faptul că a pierdut câteva minute prețioase din plictiseala lui pentru a duce gunoiul deja este prea mult.

sursa: www.kudika.ro

 

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy