10 reguli ale succesului de la Bill Gates

  Bill Gates ne oferă 10 reguli ale succesului. Bill Gates este unul dintre cei mai influenți și bogați oameni din lume, el fiind unul dintre fondatorii celui mai mare business din domeniul calculatoarelor – Microsoft.

  ADVERTISMENT

  Ideologia sa de viață, compasiunea, încrederea de sine și inteligența lui Bill Gates pot să constituie o adevarată sursă de inspirație pentru noi toți.

  1. Ca să ai succes, trebuie să ai energie

  Dacă vrei să atragi succesul în viața ta, să atragi abundența și să ai o viață încarcată de sens, cel mai bine este să îți asumi munca pe care o faci. Călătoria va fi plină de încercări și triatloane și astfel ai nevoie să te asiguri că ai energia și tenacitatea să te ții de treaba ta!

  CITEȘTE ȘI :  Trezește-te femeie, prințul din povești nu te va salva așa cum crezi...

  2. Ieși din turmă!

  Dacă vrei să ai o influență asupra turmei, ieși din turmă! Asumă-ți riscuri calculate, chiar dacă la început poate părea că vei da greș.

  3. Muncește din greu

  Nu e fizică cuantică: Daca îți dorești succesul în orice domeniu, evident că trebuie să muncești din greu!

  4. Creează conștient viitorul!

  Folosește-ți viziunea ca să creezi viitorul. Acela pe care ți-l dorești. Crezi în capacitatea ta! Siguranța de sine e foarte importantă în absolut tot ce facem. Tu știi ce ai de oferit și nu te opri până când toată lumea nu va afla de acest lucru.

  5. Bucură-te de ceea ce faci

  Cand iubești ceea ce faci, nu trebuie să muncești o zi în viața ta. Muncește alături de oameni care te inspiră și continuă mereu să atingi obiective noi.

  CITEȘTE ȘI :  Cele 37 de cugetari despre iertare care iti vor incalzi sufletul

  ADVERTISMENT

  6. Învață jocuri care te provoacă să gândești

  Dezvoltă-ți un interes pentru hobby-uri care te provoacă să gândești. Adeseori rămânem blocați fiindcă nu reușim să vedem situațiile din mai multe perspective. Un astfel de hobby ne poate ajuta să avem o astfel de abordare a vieții. Hobby-ul lui Bill Gates este bridge-ul.

  7. Cere sfaturi

  Cere sfaturi de la oamenii pe care îi admiri și care știu cine ești și te apreciază. Înțelege-ți slăbiciunile și golurile. Nu îți fie teamă să ceri un ajutor atunci când ai nevoie de el.

  8. Înconjoară-te de oamenii potriviți

  Oamenii fie îți distrug succesul, fie sunt cei care te ajută să îl clădești. Dacă îți angajezi oamenii nepotriviți sau îți petreci timpul în preajma oamenilor nepotriviți, niciodată nu îți vei crea succesul pe care ți-l dorești. Găsește oameni care să te încurajeze și care să te provoace să devii cea mai bună versiune a ta.

  CITEȘTE ȘI :  Într-o zi vei întâlni pe cineva care îți va schimba viața definitiv.

  9. Nu pierde timpul!

  Procrastinarea distruge creativitatea. Ca să ai succes în afaceri, trebuie să îți planifici timpul în mod eficient.

  10. Dezvoltă-ți umorul

  Nu în ultimul rând, dezvoltă-ți umorul. Călătoria spre succes este plină de urcușuri și coborâșuri. Dacă nu ești capabil să râzi de tine însuți uneori, probabil nu vei ajunge prea departe. Nu contează cât ești de bogat sau cât de „important”. Trebuie să îți menții mereu un simț al umorului.

  ADVERTISMENT