Prima pagină » 10 sfaturi pentru o viață mai frumoasă.

10 sfaturi pentru o viață mai frumoasă.

by Inimă Albastră
456 views

O viață mai frumoasă începe cu o dimineață frumoasă. Nu suntem foarte puțini cei care trăim experiența acelor dimineți în care oboseala și lipsa de energie ne urmăresc la fiecare pas. În acele momente este necesar să avem pregatită o rutină de care să ne bucurăm împreună cu mirosul de cafea.

1. Respiră

Primul lucru pe care trebuie să-l faci în fiecare dimineață imediat după ce te-ai trezit este să respiri profund și să-ți amintești că aceasta este o nouă zi plină de noi oportunități.

2. Râzi în hohote

Lucrează din greu dar nu uita că este necesar să te bucuri de viața și să râzi la fel de greu. Fiecare zi poate să fie o zi minunată. Totul stă în puterea ta.

3. Azi este o nouă zi, cea de ieri a trecut

În cazul în care ieri ai făcut o mare greșeala la locul de muncă sau ai avut o reacție necuvincioasă față de un prieten apropiat, este momentul ca astăzi să uiți acest lucru. Treci peste asta. Nu insista niciodată asupra greșelilor trecutului tău. Ești doar un om. Fiecare zi este un nou început.

CITEȘTE ȘI :  47 de lucruri pe care le-am aflat numai la 40 de ani

4. Zâmbește fiecărei persoane pe care o întâlnești

Un zâmbet oferit persoanei potrivite îți poate schimba ziua. Soarele îți zâmbește în fiecare zi și nu așteapta nimic în schimb. Atunci când zâmbești oamenilor din jurul tău ar trebui să te simți bine, indiferent dacă și ei îți zâmbesc sau nu.

5. Nu uita să mănânci micul-dejun

Majoritatea răspunsurilor la întrebarea “de ce nu manânci micul-dejun?” sunt foarte diferite. “Nu am avut timp,”, “Nu obișnuiesc să mănânc micul dejun.” sau “Am uitat.” sunt unele dintre cele mai frecvent răspunsuri întâlnite. Cum ai putea să uiți să faci ceva ce-ți face plăcere să faci? Nu uita! Micul dejun îți oferă energie și creierul tău funcționează mult mai eficient în cazul în care nu “uiți” să mănânci micul dejun.

6. Evită persoanele pline de negativitate

ADVERTISMENT

Nu ai loc în programul tău pentru a-ți face timp să stai de vorbă cu astfel de oameni. Cu toate că-i iubim așa cum sunt, sau cel puțin încercăm, este mult mai bine să stăm departe de energia negativă pe care o emană aceste persoane. În cazul în care persoana pe care o vezi chiar și o fracțiune de secundă are puterea de a-ți schimba starea de spirit, evit-o!

CITEȘTE ȘI :  Atunci când ai încrederea aia în tine...

7. Trăiește cu mintea deschisă

Majoritatea stresului din viața noastră este rezultatul lucrurilor mărunte. Treci peste dezordinea din baie făcută de soțul tău, treci peste cele zece telefoane pe care mama ta ți le-a dat azi de dimineață, treci peste “bucățica” mare de ciocolată pe care ai mâncat-o aseară. Trezește-te odihnit, întinerit și concentrat.

8. Nu-ți verifica e-mailul până la prânz

E-mail-urile” par a fi o sursă nelimitată de stres pentru foarte mulți dintre noi. Când a fost ultima zi în care nu ai folosit deloc telefonul? În cazul în care îți amintești, cu siguranță îți amintești cât de plină de viață a fost acea zi din viața ta, în cazul în care nu, ar fi cazul să o faci.

CITEȘTE ȘI :  Asumă-ți iubirea, omule frumos...

9. Spune-ți “Wow! Chiar arăt bine astăzi” înainte să pleci de acasă

Îmbracă-te atrăgător în fiecare zi. Arată cât de mult te respecți și cât de mult te iubești prin modul în care te îmbraci. Te vei simți bine în fiecare zi și oamenii din jurul tău, datorită încrederii pe care o emani îți vor răspunde vibrațiilor tale pozitive.

10. Nu există o zi mai bună decât cea de astăzi

Aștepți în continuare momentul prielnic în care o să-i spui cuiva drag ceva sau de a face ceva ce-ți dorești să faci de foarte mult timp? Probabil aștepți în continuare momentul perfect în care vei putea să-i ceri șefului tău mărirea de salariu sau poate astepți în continuare momentul perfect când vei putea să urmezi dieta pe care ți-ai propus că o vei urma cu ocazia promisiunilor pe care le faci de revelion. Ai nevoie să fi împins de la spate? Să spunem că ai fost împins deja…

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy