Prima pagină » 11 calitati ale femeii perfecte in ochii oricarui barbat

11 calitati ale femeii perfecte in ochii oricarui barbat

by Inimă Albastră
0 comment

Formula femeii perfecte nu e prea greu de ghicit: sexy+haioasa+desteapta=aleasa inimii – sustine site-ul Menshealth.com.

Doar ca cercetatorii zilelor noastre efectueaza studii dupa studii care releva si alte trasaturi pe care se pare ca barbatii le cauta la partenera ideala. Iata despre c e ar fi vorba:

1. Sa rada la glumele lui

2. Sa fie cu 2-4 ani mai tanara decat el

3. Sa zambeasca

4. Sa aiba sanii mari

5. Sa aiba picioare lungi

6. Sa fie independente (sa fie in stare sa se intretina singure)

7. Sa poarte numar cat mai mic la pantof

8. Sa aiba studii superioare

9. Sa poarte haine de culoare rosie (barbatii sunt foarte atrasi de femeile imbracate in rosu)

10. Sa aiba solduri inguste

11. Sa fie bruneta

Toate cele 11 calitati se pare ca isi au importanta lor. E vital pentru psihicul oricarui mascul sa stie ca e in stare sa faca o femeie sa rada, asa ca 75% dintre intervievati au declarat ca simtul umorului e foarte important la o femeie. De asemenea, barbatii sunt innebuniti dupa o dantura frumoasa si alba, gasind-o extrem de sexy (asta in timp ce femeile nu se prea dau in vant dupa barbati hliziti, ci ii prefera, fara dubii, pe cei seriosi).

ADVERTISMENT

Si acum… stirea anului! Ce sa vezi: barbatii prefera femeile cu sanii mari!! Incredibil, asa ceva nu s-a mai auzit pana in zilele noastre! Conform tuturor sondajelor din toate timpurile barbatii prefera, fara exceptie, sanii mari.

Picioarele lungi contribuie la alura generala supla si barbatii sunt innebuniti dupa picioarele de gazela, asta spre deosebire de laba piciorului, care trebuie sa fie cat mai mica. Totodata, carieristele sunt foarte sexy. Se pare ca in zilele noastre nimeni nu mai vrea o gospodina care sta la cratita, ci mai toti masculii sunt innebuniti dupa femei de cariera, care sunt independente financiar.

De aici rezulta si preferinta catre femeile inteligente. Rosul hainelor atrage in mod clar privirile, in detrimentul altor culori, situatia fiind dovedita prin probe clar vizuale la care au fost supusi esantioane de barbati. Nu in ultimul rand, brunetele au de castigat in defavoarea blondelor. Barbatii vad brunetele ca fiind mai competitive, mai haioase si cu sansa mai mare de reusita in viata.

Si in plus, brunetele au iesit din sondaje ca ar fi genul de femei mult mai stabile si pe care te poti baza mult mai mult in viata.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy