Prima pagină » 15 semne că te afli lângă bărbatul care ți se potrivește

15 semne că te afli lângă bărbatul care ți se potrivește

by Inimă Albastră
229 views

Ai un partener – soț sau iubit, cum o fi el. Ești fericită. Sau poate nu. Este bărbatul care ți se potrivește? Sau poate nu. Psihologii te ajută să determini singură dacă te afli lângă bărbatul potrivit, dacă alegerea ta a fost corectă.

Citește rândurile de mai jos și vezi în ce măsură partenerul tău se regăsește în ele. Iar apoi…acționează în consecință : lasă-l și caută-ți altul, sau iubește-l și mai cu foc!

1. Bărbatul potrivit nu te va lăsa niciodată să uiți cât de mult te iubește.

Îți va reaminti mereu ce mult însemni pentru el, cât de importantă ești. Dacă cineva te iubește cu adevărat, ți se va și spune, dar vei ști tu singură asta, căci o vei simți din plin. Dacă nu, vei continua să te întrebi la nesfârșit : „Oare mă iubește?”…

2. Bărbatul potrivit te va susține întotdeauna.

Și asta indiferent de deciziile tale : vrei să faci a treia facultate, vrei să te apuci de cântat sau vrei să stai pur si simplu acasă și să te dedici familiei – bărbatul potrivit îți va fi alături. Nu-l vei simți niciodată împotrivindu-se sau demonstrându-ți că nu ești capabilă să faci ceea ce ți-ai propus. Îl vei simți mereu alături de tine, bucurându-se de succesele tale și consolându-te în cazul unor nereușite.

3. Bărbatul potrivit te va inspira întotdeauna.

Pentru a inspira pe cineva, trebuie să depui eforturi pentru a influența favorabil viața respectivului. Energia și ambițiile unui astfel de bărbat te vor influența și pe tine și vei lua exemplu de la modul în care el însuși se dedică pasiunilor și preocupărilor sale.

4. Bărbatul potrivit va face tot ce-i stă în putință pentru a-ți câștiga încrederea.

El va dori să te simți confortabil și în deplină siguranță alături de el El știe foarte bine că, fără încredere, nu există nici iubire și nici respect. Și că încrederea nu trebuie numai câștigată, ci și păstrată.

CITEȘTE ȘI :  Dacă nu face aceste lucruri, nu este potrivit pentru tine.

5. Bărbatul potrivit îți va reaminti mereu cât de minunată ești.

El va ști că nu e suficient doar să-ți spună acest lucru, ci te va face să simți mereu cât de frumoasă ești. Și acest lucru se vede din felul în care te privește, cum te atinge, cum are grijă de tine. Va observa mereu schimbările pe care le faci, uneori cu eforturi atât de mari și va încerca să te convingă că, de fapt, tu îi pari frumoasă și fără aceste schimbări. Bărbatului potrivit este conștient că, indiferent dacă porți un trening sau o rochie de seară, el te iubește pentru ceea ce ești, și în consecință tot ceea ce este legat de tine nu are cum să fie decât minunat.

6. Bărbatul potrivit te va face să te simți în siguranță.

Nu degeaba se spune că cel mai frumos compliment pe care i-l poate face o femeie unui bărbat, este să-i spună că alături de el se simte protejată. Aproape că nu are importanță cât de frumos este bărbatul, cât de bogat sau cât de simpatic : dacă femeia nu are un somn liniștit alături de el, toate cele de mai sus sunt în zadar.

7. Bărbatul potrivit este foarte atent la detalii.

S-a anunțat concertul vedetei tale preferate, aflată în turneu în orașul tău și ai vrea să o vezi? Bărbatul potrivit se va grăbi să cumpere bilete și te va însoți cu plăcere, chiar dacă nu nutrește niciun sentiment de simpatie față de cântărețul respectiv. Indiferent cât de mărunt i s-ar părea cutare sau cutare lucru pe care ți-l dorești, bărbatul potrivit va fi foarte atent la detalii, atunci când au legătură cu tine.

CITEȘTE ȘI :  5 metode sa fii seducatoare prin naturalete!

ADVERTISMENT

8. Bărbatul potrivit nu va sări niciodată peste cal.

Desigur că și în familia voastră vor apărea mici neînțelegeri, uneori chiar și certuri, dar nu vor exista niciodată motive să vă necăjiți reciproc și cu atât mai mult să vă jigniți. Bărbatul potrivit își va păstra întotdauna calmul și se va concentra pe rezolvarea problemei apărute.

9. Bărbatul potrivit va continua să se dezvolte, să evolueze.

Fie că se va apuca să studieze ceva nou, fie că va citi o carte sau va viziona un film documentar, bărbatul potrivit va reuși în permanență să te stimuleze și pe tine. Și chiar dacă ceea ce face este în interesul lui, dezvoltarea lui se va reflecta obligatoriu și în planul relației voastre.

10. Bărbatul potrivit știe foarte bine că faptele valorează mai mult decât vorbele.

Când alături de tine va apărea jumătatea perfectă, vei înțelege că oamenii care aruncă vorbe în vânt nu merită atenția ta. Doar cei care își țin cuvântul dat sunt demni de respectul tău, iar bărbatul potrivit face parte din categoria lor.

11. Bărbatul potrivit își va deschide sufletul în fața ta.

Pentru unii oameni, a-și exprima emoțiile, a-și recunoaște slăbiciunile și a-și dezvălui dorințele cele mai intime, pot fi lucruri tare dificile. Însă dacă ai alături bărbatul potrivit, el va reuși acest lucru. Bărbatul potrivit nu va ascunde nimic de tine, nu-și va ține în frâu sentimentele, înțelegând perfect că un astfel de fapt poate periclita relația voastră. Cu toate acestea, este bine de știut că fiecare din cei doi parteneri are dreptul la zona lui de intimitate.

CITEȘTE ȘI :  7 motive să te căsătorești cu un nativ pești

12. Bărbatul potrivit va fi mereu sincer cu tine.

Sinceritatea este condiția esențială pentru o relație sănătoasă și fericită. Iar bărbatul potrivit știe acest lucru.

13. Bărbatul potrivit va face în așa fel, încât nici tu n-o să simți niciodată nevoia de a-l minți.

Confortul în cadrul relației este determinat de capacitatea de a fi deschis și cinstit față de partenerul tău. Iar aceasta este condiționată și ea de certitudinea că niciodată omul drag nu te va judeca, indiferent de fapta ta. Barbatul potrivit te va ajuta să te deschizi și să-i împărtășești ceea ce simți. Nu vei simți niciodată teama că, dacă-i vei spune adevărul, cine știe ce s-ar putea întâmpla.

14. Bărbatul potrivit nu se va purta niciodată dur cu tine.

Se pare că acesta este, de fapt, aspectul cel mai important. Indiferent că ne raportăm la sfera fizică, mentală sau emoțională, bărbatul potrivit nu se va gândi niciodată să-ți facă rău.

15. Bărbatul potrivit se va afla întotdeauna alături de tine.

Când un bărbat își dăruiește iubirea și timpul unei femei, el nu mai simte niciun fel de opreliști. Indiferent că vor fi vremuri bune sau mai puțin bune, indiferent de situațiile neplăcute care vor apărea în viață, bărbatul potrivit va rămâne alaturi de tine și îți va fi cel mai puternic reazem.

Iar în final, te rugăm să reții un lucru extrem de important : dacă simți că bărbatul care-ți este alături se străduiește mereu să fie mai bun pentru tine, te rugăm din suflet, arată-i cât mai des ce mult îl iubești!

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy