Prima pagină » Căsătoria cu cel mai bun prieten : 20 de semne că ar trebui să faci asta.

Căsătoria cu cel mai bun prieten : 20 de semne că ar trebui să faci asta.

by Inimă Albastră
432 views

Am auzit destule cupluri căsătorite de 50 de ani, care ne spun să ne căsătorim cu cel mai bun prieten, dar cât adevar există in acele cuvinte?

Persoana cu care te căsătorești trebuie să fie specială. Chiar FOARTE specială. Nu trebuie să fie cineva cu cine doar să îți petreci restul vieții,ci să fie cineva care să îți poarte de grijă, cineva cu care să îți construiești o viață.

De-asta ne petrecem toată viața căutând pe acel ”cineva”…Acel cineva care ne va face viața fericită…Acel cineva care ne va fi alături în momentele grele ale vieții…cine îți va da jumătate din viața sa…

Deci ai vrea să fii asemenea lor? Toate cuplurile de batrânei simpatici care au o viață împreună de 50,60,70 de ani…îți vor spune același lucru…că perechea lor a fost cel mai bun prieten !

Dar ar trebui totuși să ne căsătorim cu cel mai bun prieten?

Nu vorbim aici de prietenul din copilărie,cu care ai făcut toate prostiile din lume.Vorbim de cineva apărut mai târziu în viața ta. Și acum este cel mai bun prieten. Deci,ar fi greșit?

Prietena mea cea mai bună – este o femeie – glumim deseori despre găsirea „dragostei adevarate” în următorii 10 ani poate…să ne căsătorim…Motivele amândurora sunt aceleași, și anume să avem copii, dar să nu îi facem la bătrânețe. Deci, suntem prieteni buni….Ce ar putea fi greșit?

Dacă te gândești în profunzime, merită să te căsătorești cu prietenul tău cel mai bun? Ar trebui să îți petreci restul vieții cu acea persoană? Astea sunt motivele care ar face ca o căsătorie cu cel mai bun prieten să fie reală.

DA ! AR TREBUI !

După multe gânduri și cugetari profunde,am ajuns la concluzia că, dacă corespunde acestor criterii, DA, ar trebui să te căsătorești cu acea persoană.

CITEȘTE ȘI :  Metode de a atrage parteneri potriviti in viata ta

1. Îl iubești.

Desigur,este principalul factor într-o relație. Dacă este cu adevărat cel mai bun prieten al tău,cu siguranță că îl iubești. Principala întrebare este dacă „ești îndragostit de el„…este o mare diferență.

Câteodată ești îndrăgostit de cel mai bun prieten al tău fără să îți dai seama….Te poate lovi ca un camion într-o bună zi…

Dacă realizezi acest lucru la timp, când nu este prea târziu, ar trebui să te căsătorești cu acea persoană.

2. Ai deplină încredere în el

Încrederea este cel mai important lucru într-o relație, în special într-un mariaj. TREBUIE să ai încredere în partenerul tău tot timpul.

Dacă ai deplină încredere în acea persoana, ar trebui să te căsătorești cu ea.

3. Aveți aceleași țeluri în viață.

Viitorul dorit de amândoi trebuie să fie similar. Dacă unul își dorește ca în următorii 10 ani să călătorească și celălalt își dorește să aibă o casă a sa și să întemeieze o familie…NU VA MERGE !

Fiti siguri ca amandoi aveti aceleasi teluri de viata…daca le aveti, ar trebui sa te casatoresti cu acea persoana.

4. Să aveți aceleași principii de moralitate.

Tu și partenerul TREBUIE să aveți aceleași principii de moralitate. Nu poți fi cu cineva care nu e de acord cu nimic din ce se petrece în lume, că e bine sau rău…Cum veți putea crește copiii împreună?

5. Principiile religioase să fie înțelese.

Personal, nu cred că două persoane trebuie neapărat să aibă aceeași religie ca relația lor să funcționeze. Atât timp cât toate astea sunt înțelese și acceptate înainte de căsătorie, e clar.

6. Certuri.

Mă refer la certuri despre lucruri importante. Dacă poți să aprofundezi subiecte fierbinți cu prietenul tău fără să vă certați, ar trebui să vă căsătoriți.

CITEȘTE ȘI :  5 semne ca ai lasat munca sa-ti distruga viata personala

ADVERTISMENT

7. Aveți aceleași „stiluri” în a vă crește copiii.

Dacă ați vorbit despre cum să crești copiii și sunteți în proporție de 80% de acord amândoi despre cum ar trebui, ar trebui să vă căsătoriți. Și cel mai important, AMANDOI SA VA DORITI COPII!

8. Poate scoate din tine toate stările.

Dacă acea persoană poate să scoată din tine stările tale, bune, rele, nervi, bucurii, ar trebui să vă căsătoriți.

9. Poți fi tu însuți în preajma sa.

Cel mai important lucru este să te simți în largul tău când este în preajmă, fără inhibiții, fără rețineri…atunci ar trebui să te căsătorești cu acea persoană.

10. Trebuie să existe o atracție psihică între voi.

Se poate întâmpla ca, atracția psihică să nu existe…să vă plăceți dar ceva să vă îndepărteze psihic. Degeaba o persoană place și cealaltă nu…

Trebuie să existe atracția trupească, deoarece trebuie să te gândești că toată viața tu vei face dragoste cu acea persoană….

11. Te simți bine cu familia sa.

Dacă simți că familia sa este o a doua familie pentru tine, atunci ar trebui să te căsătorești….vei trăi alături de ei mult timp de acum încolo și asta îți va face mult bine.

12. Nu îți poți imagina viața fără prietenul tău cel mai bun.

Dacă simți că viața ta nu ar fi la fel fără el, îi simți lipsa când sunteți despărțiți chiar și pentru scurt timp…căsătoriți-vă…așa veți fi împreună pentru totdeauna.

13. Te-ai gândit mereu în secret despre cum ar fi dacă v-ați căsători..

Fie că admiți sau nu, te-ai gândit despre asta măcar o dată. Oricât ați spune că „sunteti doar prieteni” o mică parte din tine s-a gândit la acel lucru…ceea ce înseamnă că o mică parte din tine își dorește asta.

CITEȘTE ȘI :  Dave Willis: 21 de sfaturi pentru a avea o căsnicie puternică.

14. Puteți vorbi despre orice fără să fiți judecați.

Și când spun „orice” inseamna ORICE problemă…mică sau mare…și te ascultă cu aceeași atenție și implicare…e clar…căsătoriți-vă.

15. Te simți „cel mai” când sunteți împreună.

Dacă te simți în largul tău, fericit, înțeles și împlinit…căsătoriți-vă. E un lucru de care ai nevoie pe parcursul vieții.

16. A făcut parte din planurile tale aproape tot timpul.

Dacă toate planurile tale de viitor, chiar și cele mărunte, implică acea persoană…căsătoriți-vă.

17. Fericirea celuilalt este importantă pentru voi.

Să ai un prieten căruia îi pasă de tine, care te pune pe prim plan chiar și față de prioritățile sale,pune-i inelul pe deget !

18. Nimeni nu e destul de bun pentru celălalt.

Fiecare aveți „piticii” voștrii, fiecare considerați că „ăla e așa,celălalt e așa…„, deci nimeni nu e destul de bun pentru voi, dar voi doi vă înțelegeți de minune…căsătoriți-vă.

19. Vă cunoașteți unul pe celălalt mai bine ca oricine.

Dacă îți poți spune viața ta celuilalt, fără rețineri, toate întâmplările zilnice, întâmplări din trecut…căsătoriți-vă. Va fi un prieten de nădejde toată viața ta.

20. Vorbiți unul despre celălalt tot timpul, în grupuri separate de prieteni.

Poate deveni enervant faptul că vorbești despre prietenul tău tot timpul…dar o faci totuși…căsătoriți-vă !

Partenerul tău va fi cel mai bun prieten, orice ai face. Dar dacă te gândești dacă ar fi totuși pasibil de o căsătorie cu tine, acești câțiva pași te vor ajuta să îți dai seama.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy