Prima pagină » 3 locuri izolate din Europa, pe care si tu ai vrea sa le vizitezi

3 locuri izolate din Europa, pe care si tu ai vrea sa le vizitezi

by Inimă Albastră
283 views

Destinatii de vacanta mai putin cunoscute, locuri izolate din Europa si greu accesibile, au fascinat dintotdeauna.

Exista si in Europa astfel de locuri, unele aproape de Romania, pe care multi isi doresc sa le vada, insa nu reusesc. Iata trei dintre cele mai frumoase si captivante locuri din Europa ce sunt inaccesibile pentru oamenii de rand.

Margalef, Spania

Sunt multe motive pentru care turistii ar dori sa viziteze Margalef, un sat rustic din Spania amplasat pe o formatiune de roca. Orasul este practic amplasat pe crevasa muntelui. Toate acestea fac ca locul sa fie un punct de atractie pentru alpinisti. Locul a atras si turistii care doreau sa se intoarca la obiceiurile naturale.

CITEȘTE ȘI :  Destinatii perfecte pentru o vacanta in doi

Podul diavolului – Ardino, Bulgaria

ADVERTISMENT

Podul diavolului din Bulgaria este printre cele mai arcuite structuri de acest tip de pe fluviul Arda. Are o structura cu adevarat infricosatoare pentru multi oameni, motiv pentru care este rar vizitat. Podul diavolului are o lungime de 56 de metri si o latime de trei metri, punctul cel mai arcuit se ridica la o inaltime de 11 metri.

Motivul pentru care unii localnici ezita sa-l traverseze este legat de o legenda, conform careia sotia constructorului a murit in timpul construirii podului, umbra ei fiind incadrata in structura acestuia, scrie realitatea.net.

Little Compton – Londra, Marea Britanie

Ramasitele ingropate ale strazii Little Compton sunt la vedere sub gratarul unei canalizari, pe o artera cu trafic intens din centrul Londrei. Daca privesti printre gratiile capacului de canalizare poti observa numele celor doua strazi. Langa numele strazii Little Compton este o alta strada pe care hartile din 1790 o arata ca fiind vechea si noua strada Compton.

CITEȘTE ȘI :  Victoria regia – cel mai mare și frumos nufăr

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy