Prima pagină » 4 abilități care dau gata o femeie

4 abilități care dau gata o femeie

by Inimă Albastră
147 views

Femeilor le plac bărbații care au încredere în ei și în abilităților lor și care pot avea grijă de ei înșiși (atunci când situația o cere). De asemenea, femeile apreciază o serie de abilități de la cele complexe care le demonstrează masculinitatea la cele emoționale, care indică partea sensibilă a bărbaților.

Deși este un lucru imposibil să dai gata orice femeie cu exact aceleași abilități, iată un top 4 abilități care dau gata o femeie:

1. Abilitatea de a găti

Orice femeie este plăcut surprinsă să descopere că un bărbat poate să gătească, vrea să gătească și, prin urmare, știe ce să facă într-o bucătărie. Nu trebuie neapărat să mergi la cursuri culinare, să cumperi ustensile scumpe sau să pregătești cina într-un mod artistic pentru a o da gata. Atât timp cât mâncarea are un gust bun, arată și miroase apetisant, sigur o vei impresiona.

CITEȘTE ȘI :  Potrivirea fizica – mit sau realitate?

2. Abilitatea de a repara automobilul

ADVERTISMENT

Deși nu toți bărbații sunt înnebuniți după motoare nu trebui să te mânjești cu ulei pentru a impresiona o femeie. De obicei, este de ajuns să menții mașina în stare de funcționare, să înlocuiești un cauciuc și să ai unele cunoștințe astfel încât să-ți dai seama care este problema tehnica și o vei impresiona. Este mai bine așa decât să ridici capota și să privești la motor ca și cum ar fi cine știe ce obiect venit de pe altă planetă.

3. Îndemânare

Este impresionant, în ochii unei femei, când nu-ți este teamă să-ți murdărești puțin mâinile pentru a realiza reparații de bază în casă.

CITEȘTE ȘI :  Semne care îți arata că nu e cel potrivit pentru tine!

4. Abilitatea de a purta o conversație cu ea

Femeile sunt impresionate de bărbații care își pot exprima opiniile și sentimentele într-un mod masculin. Din nefericire, cei mai multi dintre bărbați nu înțeleg că, pentru o femeie, ideea de comunicare înseamnă să o asculți și să o înțelegi, atunci când vorbește despre problemele cu care se confruntă, fără s-o judeci sau să-i oferi sfaturi nedorite. Când vei învăța cum să asculți o femeie și cum sa te exprimi într-un mod adecvat, se va simți înțeleasă și respectată, iar relația voastră va avea mai puține probleme de comunicare.

Sursa

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy