Prima pagină » 4 calitati care iti dezvaluie ca el este barbatul perfect

4 calitati care iti dezvaluie ca el este barbatul perfect

by Inimă Albastră
87 views

Cautarea jumatatii este un periplu presarat cu intamplari si oameni care te pot determina sa crezi ca nu vei ajunge vreodata sa gasesti barbatul perfect alaturi de care sa iti petreci tot restul vietii.

Totusi, cata vreme stii ce anume cauti si nu iti pierzi speranta, ai toate sansele sa il descoperi intr-un final. Iata care sunt acele calitati care iti semnaleaza, de la bun inceput, ca el este un candidat promitator la titlul de barbatul perfect!

1. Te trateaza cu respect

Poate suna perimat, dar este departe de a fi astfel: barbatul adevarat, perfect pentru tine, este familiarizat cu conceptul de “respect”.

CITEȘTE ȘI :  10 moduri de a spune TE IUBESC

Cu alte cuvinte, te pretuieste si te asculta cu interes, nu iti critica – altfel decat constructiv, cel mult – parerile si accepta ca si tu, la fel ca si el, esti o fiinta pretioasa, indepedenta, cu nevoi si dorinte care, desi poate diferite de ale lui, sunt la fel de valoroase.

Iti poti da seama din primele tale interactiuni cu el, via chatului din site-ul de dating online, de pilda, ce fel de om este si daca respectul ii este un concept familiar sau dimpotriva.

ADVERTISMENT

2. Este bine crescut

Nu trebuie sa fie vorba neaparat despre o educatie aleasa ori despre studii terminate in cadrul unei universitatii prestigioase din strainatate.

CITEȘTE ȘI :  9 intrebari pe care sa ti le pui inainte sa rupi o relatie

Barbatul perfect este acela cu “cei 7 ani de-a casa”, bine crescut, cu bun simt si o inteligenta nativa, care au facut din el un om preocupat si de nevoile celorlalti, nu doar de cele proprii.

3. Are simtul umorului

Simtul umorului este si el important – mai ales atunci cand barbatul de care esti interesata are atat un simt al umorului compatibil cu al tau, cat si capacitatea de a se amuza, in primul rand, de propriile neajunsuri.

Un barbat care reuseste sa te faca sa razi cu lacrimi si sa fie autoironic este unul care merita pastrat.

4. Are valori similare celor pretuite de tine

CITEȘTE ȘI :  Nu mai suferi, începe să visezi ...

In definitiv, compatibilitatea pe termen lung se reduce la valorile pe care le aveti in comun.

Daca impartasiti viziuni similare asupra vietii si va doriti amandoi o familie, spre exemplu, in special cand toate acestea vin impachetate in calitatile mentionate anterior, ai toate sansele sa spui ca, in cele din urma, l-ai gasit pe El.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy