Prima pagină » 4 zodii în care nu poți avea deloc încredere.

4 zodii în care nu poți avea deloc încredere.

by Inimă Albastră
198 views

Oamenii cu două fețe sunt, probabil, cei mai periculoși pe care i-ai putea întâlni. Și asta pentru că nu poți avea deloc încredere în ei câtă vreme în fața îți spun una și în realitate cred alta. 

Iată care sunt zodiile care preferă să cosmetizeze adevărul:

Scorpion

Când vine vorba despre manipulare, trebuie să știi că Scorpionul este campion. Una îți spune acum și alta face când a plecat de lângă tine. Este foarte secretos și va fi destul de greu să îți dai seama de intențiile sale.

Atenție, fiindcă își va urmări întotdeauna propriul interes. Pentru asta, este dispus chiar să modifice adevărul în favoarea sa. Se victimizează pentru a lăsa impresia că minciunile spuse au o cauză nobilă.

CITEȘTE ȘI :  Cum iubeste un barbat, in functie de zodie

Leu

Nativul din această zodie nu are nici o rușine să îți spună că te iubește doar pentru a scăpa basma curată dintr-o ceartă. E genul de persoană care se eschivează doar pentru a nu da explicații pentru greșelile făcute.

ADVERTISMENT

Asta merge până la a se închide în casă și a pretinde că e plecat din țară. Orice minciună e considerată scuzabilă dacă îi servește scopului său, acela de a se pune la adăpost.

Gemeni

Nici nativul din Gemeni nu e mai presus. Nu știi aproape niciodată ce e în capul lui. Și asta pentru că poate afișa ceva, iar în spatele cortinei, să aibă cu totul alte sentimente. Așa se explică, practic, dualitatea semnului.

CITEȘTE ȘI :  Cele mai pupacioase zodii

De obicei, minciunile sale sunt cauzate de nevoia de apreciere de care dă dovadă. Spun lucruri neadevărate în special atunci când pur și simplu nu au chef de tine.

Balanța

Scopul scuză mijloacele. Cam asta este scuza Balanței atunci când în fața îți spune un lucru încercând să păstreze aparențele, iar în realitate acționează total contrar. Îți va spune ceea ce vrei să auzi tocmai dintr-o nesiguranță de sine și o dorință de a-și face prieteni.

Ajung să fie convinși că spun minciuni într-un scop nobil, iar acest gând îi consolează. Mai sunt și cazuri în care va minți fără să își dea seama.

CITEȘTE ȘI :  Zodii de suflete pereche.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy