4 zodii de femei fatale.

Cum se face ca exista pe lumea asta femei fatale care dau pe spate orice barbat. Au ele un farmec aparte, caruia cu greu i se poate rezista. Pe unde trec, intorc toate privirile si stiu cum sa jongleze cu sentimentele celor din jur.

ADVERTISMENT

Iata semnele zodiacale in care se nasc aceste femei fatale:

Leu

Extrem de dinamica, aceasta femeie cucereste prin miscarile sale ferme, sigure, prin atitudine si prin constitutia atletica. Are de obicei un trup perfect, bine proportionat, cu o alura foarte feminina pe care stie sa si-o puna in valoare. Cucereste prin zambet, prin privire si prin increderea in sine pe care o degaja. Este cu adevarat irezistibila datorita energiei pozitive emanate.

Rac

CITEȘTE ȘI :  Mituri despre femei – ce cred barbatii !

Blanda femeie din zodia Rac e imposibil sa nu placa oricarui barbat. Are abilitatea de a le induce subliminal dorinta, fiind constienta de atuurile sale. Este genul de super femeie apreciata si invidiata de toata lumea. E afectuoasa si emotiva si tocmai flirtul sau timid este irezistibil. Pentru ea sexul este mai mult decat un contact fizic, este o adevarata poezie, iar barbatii sunt fermecati de aceasta atitudine.

ADVERTISMENT

Scorpion

Senzuale sunt femeile din zodia Scorpion! Sex-appealul lor este fascinant, aerul lor misterios taie rasuflarea oricarui barbat. Are o silueta de invidiat, pe care o pune mereu in evidenta. Este atragatoare si pasionala, iar faptul ca nu se lasa usor cucerita ii incanta pe barbati, care abia asteapta sa descopere ce se ascunde sub acea privire senzuala. Culmea, in realitate este o persoana sensibila, care are nevoie de afectiune.

CITEȘTE ȘI :  7 lucruri pe care sa nu le spui niciodata iubitului tau

Taur

Femeia din zodia Taur are un trup foarte atragator si niste miscari senzuale, extrem de feminine. Sufletul sau bun i se citeste in priviri, in atitudini. E, practic, o combinatie surprinzatoare de forta interioara si de vulnerabilitate. E seducatoare si stie ca nimenni nu  ii poate rezista. De aceea si profita din plin de atuurile sale. E subtila si indrazneata si arunca priviri misterioase pe sub gene care topesc inima barbatilor.

Sursa

ADVERTISMENT