Prima pagină » 5 avantaje daca esti insurat

5 avantaje daca esti insurat

by Inimă Albastră
209 views

Esti insurat? Daca inca te sperie subiectul, nu mai sta pe ganduri: gaseste-ti o sotie. Te va salva… de tine insuti si de la multe alte dezastre.

Site-ul Menshealth.com ne ofera un top 5 al celor mai des intalnite avantaje pe care numai barbatii casatoriti le au.

1. Bani mai multi.

Cercetatorii sociologi au stabilit ca toti barbatii casatoriti au un venit cu 22% mai mare, in medie, decat al celor necasatoriti.

2. Avansezi mai repede in cariera.

O dovedeste un studiu efectuat in anul 2005 de catre U.S.Navy.

3. Te tine departe de problemele cu legea.

ADVERTISMENT

Potrivit raportului autoritatilor americane, barbatii casatoriti au de patru ori mai putine probleme cu legea decat cei necasatoriti.

CITEȘTE ȘI :  Zodii feminine care isi gasesc marea dragoste dupa varsta de 30 de ani

4. Mai mult sex.

Studii britanice din domeniu, efectuate in 2006, demonstreaza ca barbatii casatoriti au parte cu 38% mai mult sex decat cei necasatoriti.

5. Mai sanatos si mai longeviv.

Asa afirma cercetatorii norvegieni, ca rata mortalitatii la barbatii casatoriti e cu 16 procente mai mica decat la barbatii necasatoriti.

De asemenea, un studiu UCLA demonstreaza ca dintre barbatii cu o perfecta stare de sanatate necasatoriti si casatoriti, cei din urma au cu 88% sanse mai multe sa traiasca peste cei necasatoriti cu aproximativ 8 ani.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy