Prima pagină » 5 gânduri despre iubire ințelese la maturitate

5 gânduri despre iubire ințelese la maturitate

by Inimă Albastră
154 views

Cu cât îmbătrânim mai mult, devenim mai maturi in gânduri despre iubire. Cu cât devenim mai maturi în gândire perspectiva noastră de a înțelege anumite lucruri se schimbă. Speranța e ca totul e spre bine. Întotdeauna. Cea mai mare speranță pe care o dorim vine dinspre IUBIRE. Dragostea de sine, dragostea unei alte persoane, dragostea familiei și prietenilor… dragostea în general.

Vom experimenta tristețe, bucurie, inima frântă, respingere, si toate sentimentele posibile pe care nici măcar nu știai că le poți trăi.

Dar asta e semnul maturității. Iată mai jos câteva lucruri ce le inveți can maturitatea îți deschide ochii:

1. Apreciază timpul care îl ai.

CITEȘTE ȘI :  Scrisoare deschisă de la cea care a înșelat...

Timpul este cel mai pretios lucru dintre toate. Maturitatea ne va învăța să apreciem când cineva își petrece timpul său cu noi și nu cu banii săi. Banii îi poți recupera, timpul NU.

2. Poți trece peste orice.

Toți trecem prin momente grele în viață. Inimi frânte, sfârșit de relații, provocări ale vieții…lucruri care te fac să spui că „nu cred că pot trece peste asta”. E doar o expresie pe care o folosim în acele momente, dar având în vedere că citești aceste rânduri, îți arată că le-ai trecut acele „HOP-uri” și ești aici…și vei trece și peste altele…

ADVERTISMENT

3. E mai bine să fii singur decât intr-o relație greșită.

CITEȘTE ȘI :  Mi-e foarte greu acum sa vorbesc despre iubirea noastra...

La cât de dificile sunt relațiile, pot fi lecții pentru viitor. E mai bine să fii singur și să accepți dragostea care o meriți, decât să fii într-o relație negativă.

4. Fii sincer.

Când suntem tineri, toți vrem distracție și suntem neglijenți. Dar când ne maturizăm, înțelegem valoarea onestității și înfruntării adevărului. Și mai mult, apreciem când cineva ne răspunde cu aceeași onestitate. Vine un timp în care nu ne mai dorim minciună și jocuri de cuvinte.

5. Nu mai încerca să schimbi oamenii.

E o lecție greu de învățat, dar la un moment dat realizăm că e imposibil să schimbăm pe cineva care nu își dorește acea schimbare. Cand te gândești să schimbi pe cineva, gândește-te cât de greu e să te schimbi tu însuți.

CITEȘTE ȘI :  Sunt sigur că Divinul a păstrat milenii peste milenii...

Și vorbind de a te schimba, gândește-te puțin, dacă nu putem schimba pe cineva, fii tu motivul schimbării sale.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy