5 lucruri pe care femeile le gasesc atractive la barbati

Lucruri atractive la barbati? Femeile sunt atrase de barbate din milioane de motive, iar gusturile difera in functie de fiecare persoana in parte. Insa exista cateva caracteristici ale barbatilor care atrag femeile ca un magnet.

ADVERTISMENT

Descopera care sunt acestea:

Tatuajele.

Poate la asta nu te-ai fi asteptat, insa se pare ca femeile se simt mai atrase de barbatii care au tatuaje si piercing. Explicatia: reprezentantele sexului slab ii considera curajosipe acesti barbate, fiindca nu s-au temut de durerea provocata in momentul in care si-au facut piercingul ori tatuajul. Totodata, ele vad in astfel de barbati un character dominant.

CITEȘTE ȘI :  Unde trăiesc cei mai sexy bărbaţi

Putere finaciara.

Ei bine, se pare ca un portofel gros conteaza si in modul in care o femeie isi alege partenerul. Un studiu la care au luat parte femei din 37 de culture diferite, efectuat de psihologul David Buss a aratat ca acestea cautau un iubit care sa le ofere stabilitate finaciara. Astfel, o femeie se simte in siguranta si stie ca are langa ea un barbat puternic.

O voce groasa.

ADVERTISMENT

Vocea groasa este o alta caracteristica a barbatilor pe care femeile si-I doresc langa ele. Acest lucur, spun oamenii de stiinta, spun ca are legatura cu faptul ca cesti domni sunt considerate mai sanatosi. De asemenea, se crede despre ei ca au gene bune. Astfel, cu cat vocea unui barbat este mai groasa, cu atat de mult creste si succesul lui la femei. Nu numai vocea groasa este atractiva pentru femei, ci si inaltimea. Barbatii inalti au mai mult succes, spre deosebire de cei mici de statura.

CITEȘTE ȘI :  4 calitati care iti dezvaluie ca el este barbatul perfect

Simtul umorului.

O calitate pe care majoritatea femeilor o cauta la partenerul lor este simtul umorului. Un barbat care sa te faca sa rada, care sties a faca glume si care sa detensioneze un conflict apeland la umor este intotdeauna ravnit de o femeie. Pe de alta parte se spune ca si barbatii prefer femeile care stiu sa rada la glumele lor. Umorul este cea mai buna metoda de a trece peste probleme, chiar si peste cele din cuplu, de aceea o astfel de calitate este extrem de importanta.

Increderea.

Un barbat care emana incredere si siguranta prin toti porii este un ideal al multor femei. Acestea cauta stabilitate si siguranta, iar un barbat care stie sa ia decizii, care este ferm in alegerile facute, le insipra incredere. De asemenea, femeile cauta si fidelitate si stabilitate, calitati pe care considera ca barbatii increzatori in ei le au din plin.

CITEȘTE ȘI :  Iata ce cauta fiecare zodie la partenerul ideal

ADVERTISMENT