5 lucruri teribile pe care le simți când ești îndrăgostită

Dragostea este un sentiment foarte frumos, când ești îndrăgostită însă vine la pachet cu o serie de emoții și stări care te sperie. Iată care sunt acestea!

ADVERTISMENT

Devii anxioasă

Mai tot timpul starea ta, atunci când ești îndrăgostită, este de neliniște. Explicația? Este pentru prima dată când sentimentele tale sunt atât de intense. Nu ai mai avut asemenea emoții față de cineva până acum și îți va fi greu să accepți că la mijloc este vorba de iubire, mai ales dacă ești genul de persoană care cu greu își pune sufletul pe tavă. Pe măsură ce relația va avansa în timp, nivelul de anxietate va scădea și el.

CITEȘTE ȘI :  5 lucruri pe care femeile le urasc cel mai mult la barbati

Devii nesigură pe tine

ADVERTISMENT

Încă o persoană în viața ta, pe lângă tine, este destul de greu de acceptat. Oricât de conștientă ai fi de calitățile pe care le ai, tot nu vei ajunge să le realizezi atunci când ești îndrăgostită. Nu te vei simți suficient de bună, frumoasă, deșteaptă, prietenoasă pentru el. Cu siguranță nu este așa, însă faptul că-ți face griji în privința asta este un semn bun: ești îndrăgostită.

Devii geloasă…

…de fiecare dată din nimic. Iar dacă bărbatul de care ești îndrăgostită mai are și o prietenă cu care se înțelege de minune, acea persoană devine inamicul tău numărul 1, deși ei sunt doar amici. Cel mai bine este să te obișnuiești cu gândul acelei persoane în gașca lui și chiar să încerci să te împrietenești cu ea.

CITEȘTE ȘI :  15 semne că te afli lângă bărbatul care ți se potrivește

Nu suporți să fie departe

Dorul de persoana iubită este un sentiment cu care greu te obișnuiești. Devii depenedentă de afecțiunea și prezența lui, dar totodată nu îți face deloc plăcere să realizezi acest lucru, mai ales că nu ți s-a mai întâmplat!

ADVERTISMENT