Prima pagină » 5 semne că încă te iubeşte chiar dacă sunteţi de mult timp împreună

5 semne că încă te iubeşte chiar dacă sunteţi de mult timp împreună

by Inimă Albastră
166 views
Nimic nu e mai plăcut să constaţi că iubitul tău îți dă semne că încă te iubește ca-n prima zi.Te sărută, te îmbrăţişează din senin şi te ia prin surprindere? 

Relaţiile de lungă durată sau căsniciile nu merg ca pe roate singure, ci este necesar ca ambii parteneri să-şi dea interesul pentru a-l face pe celălalt să se simtă în continuare dorit şi apreciat. Comunicarea între voi este cel mai important lucru, pe lângă o viaţă sexuală împlinită şi un strop de romantism care merge la suflet de fiecare dată.

Iată cinci semne care-ţi arată clar că iubitul sau soţul tău este în continuare îndrăgostit de tine şi că relaţia voastră este una fericită:

1. Te sărută şi te îmbrăţisează din senin

Faptul că te ia prin surprindere şi te apucă de mijloc când te aştepţi mai puţin este un obicei care nu are cum să dăuneze niciodată unei relaţii. Încă te iubește. Din contră, dacă iubitul tău încă mai face uneori acest gest, chiar dacă sunteţi de mulţi ani împreună, este un semn sigur că te iubeşte şi te apreciază la adevărata valoare. Sunteţi pe drumul cel bun şi faceţi ca împreună relaţia voastră să fie una solidă.

CITEȘTE ȘI :  Sarutul conteaza mai mult pentru femei

2. Te sună în timpul zilei de la birou doar ca să te audă

Te sună ca să-ţi audă vocea şi să te pupe în mijlocul zilei, chiar dacă are o zi plină la birou? Este un gest romantic şi spontan, făcut din inimă într-un moment în care voia să te simtă aproape. Mai stai să te gândeşti în aceste condiţii dacă partenerul tău este în continuare îndrăgostit de tine? Faptele vorbesc de la sine!

ADVERTISMENT

3. Îţi spune “noapte bună” şi te întâmpină cu un “bună dimineaţa” drăgăstos?
La începutul relaţiei, a adormi şi a te trezi în braţele lui era cel mai frumos lucru de pe planetă. Însă, de multe ori după ani de relaţie şi oboseala care-şi pune amprenta uităm de aceste mici gesturi care contează enorm pentru o viaţă de cuplu fericită. Lucrurile şi gesturile mărunte, dar făcute din inimă lasă de înţeles mai multe decât o mie de cadouri scumpe. Dacă încă adormiţi îmbrăţişaţi şi îţi spune drăgăstos “bună dimineaţa” atunci nu ai de ce să nu te bucuri în continuare de o viaţă împlinită.

4. Îţi face complimente legate de felul în care arăţi sau găteşti

CITEȘTE ȘI :  5 lucruri pe care barbatii vor sa le spui direct

Chiar dacă a servit de nenumărate ori o anumită mâncare făcută de tine, nu uită să-ţi aducă laude şi să-ţi mulţumească pentru masă. De asemenea, dacă îţi spune din senin că eşti foarte frumoasă pentru că aşa te vede el în acel moment poate să fie cel mai bun medicament pentru zilele proaste pe care le avem uneori. Încă te iubește.

5. Te ţine mereu de mână şi te protejează

Nu ţi se pare cu adevărat romantic să vezi doi bătrânei care se plimbă de mână? Este un gest pe care trebuie să-l păstrăm până la adânci bătrâneţi, deoarece denotă faptul că îl apreciezi şi eşti mândru de partenerul tău. În plus, îţi oferă un soi de siguranţă şi un strop de romantism.

CITEȘTE ȘI :  10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre barbati

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy