5 semne ca se indragosteste de tine

Barbatii nu sunt cei mai buni cand vine vorba de exprimarea sentimentelor. Asa ca e destul de greu sa ghicesti ca se indragosteste de tine sau ce este in mintea si in sufletul lor.

ADVERTISMENT

Insa, daca esti atenta la cateva mesaje ascunse pe care le transmite, ai putea sa-ti dai seama daca te iubeste sau nu. Iata 5 semne ca se indragosteste de tine.

1. Iti trimite mesaje banale.

Cu cat sunt mai stupide mesajele, cu atat e mai indragostit. Poate ca iti spune ca a vazut o pisica foarte asemanatoare cu a ta sau ca a baut un pahar de… margarita. Ce trebuie sa intelegi este a fost atent la poza cu pisica ta si la faptul ca a tinut minte ca iti place margarita. Si, de ce nu?!, si-ar dori sa beti un pahar si impreuna.

CITEȘTE ȘI :  Nimeni nu-i perfect...am inșelat destine...

2. Te suna des.

ADVERTISMENT

Sunt trei motive pentru care barbatii pun mana pe telefon si suna: 1. In interes de serviciu; 2. O urgenta; 3. Sa auda vocea cuiva. Si daca nu esti operatoare la telefoane, atunci sigur este mai mult decat interesat de vocea ta si de tine.

3. Nu mai primeste multe mesaje.

Fetele dau mesaje barbatilor care le raspund, corect? Si daca nu mai primeste mesaje, inseamna ca a incetat sa le mai raspunda. Sau a anuntat ca este interesat de altcineva.

4. Iti cere parerea cu privire la haine

“Ti se pare ca se potrivesc pantofii astia la costum?” sau “Ce crezi ca ar trebui sa-i fac cadou fratelui meu?”… Intrebarile de genul acesta arata ca barbatul in cauza iti face avansuri pentru ca tine la tine.

CITEȘTE ȘI :  Iubirea vine când ajungi la concluzia că bună, rea...

5. Prietenii ii fac zile fripte

Nimeni nu te cunoaste mai bine decat propriii prieteni. Iar daca acestia fac glume pe seama lui, inseamna ca au observat (sau poate chiar le-a spus) ca se indragosteste de tine.

ADVERTISMENT