5 semne care îți dau de înțeles că nu e un tip serios

Uneori e greu să-ți dai seama că nu e un tip serios,de intențiile unui bărbat, la început de relație, mai ales dacă exagerează cu atenția pe care ți-o acordă. Tocmai de aceea, azi îți spunem care sunt principalele cinci semne prin care îți poți da seama dacă e sau nu un tip serios.

ADVERTISMENT

Îți face foarte multe complimente. Poate prea multe

E frumos să auzi complimente din gura bărbatului pe care îl placi, însă dacă simți că exagerează cu ele, probabil că așa este. Iar asta nu e în regulă deloc. Cei mai mulți bărbați care fac asta la început de relație urmăresc un singur lucru – să te ducă în patul lor. Nu spunem că asta e o regulă generală, dar ai grijă și fii atentă la toate detaliile. O să-ți dai singură seama dacă e sau nu așa.

CITEȘTE ȘI :  3 motive pentru care inca nu ti-ai gasit jumatatea

Vorbește urât despre șeful lui sau despre colegii de serviciu

Cu toții avem uneori probleme cu șeful sau cu colegii de serviciu. Dar de aici și până la a vorbi urât despre ei e cale lungă. Dacă se întâmplă o singură dată, să spunem că ai putea trece cu vederea, dar dacă începe să spună zilnic lucruri urâte despre șeful sau colegii lui, înseamnă că are o problemă.

Gândește-te bine înainte de a începe o relație serioasă cu un astfel de bărbat. Gândește-te, de asemenea, că poate vina nu este a celor din jurul său, ci chiar a lui. Și probabil că nu ți-ar plăcea ca peste un timp tu să fii persoana despre care va ajunge să vorbească la fel de urât.

CITEȘTE ȘI :  Depinde de tine să-ți faci viața frumoasă !

ADVERTISMENT

Nu are deloc emoții în prezența ta

Da, poate că bărbații știu să-și ascundă mai bine emoțiile, comparativ cu femeile. Dar dacă simți că pur și simplu e prea relaxat atunci când mergeți la primele întâlniri, e posibil ca acest lucru să fie adevărat. Bărbații care sunt foarte siguri pe ei sunt acei bărbați care au făcut deja multe cuceriri, iar pentru un astfel de tip tu nu vei fi decât o altă femeie care i-a căzut în plasă.

Se comportă urât cu anumite persoane

Dacă ieșiți la întâlnire și îi vorbește urât chelnerului, sau dacă vede un cerșetor pe stradă și se apucă să-l înjure, mai bine nu-i mai răspunde la telefon a doua zi. Astfel de oameni se cred superiori celor din jur și nu sunt deloc o companie plăcută. Și nici oameni pe care te poți baza într-o relație. Indiferent de situație, respectul pentru cei din jur contează foarte mult.

CITEȘTE ȘI :  5 lucruri pe care femeile le gasesc atractive la barbati

Exagerează cu alcoolul

Conform specialiștilor, un bărbat care bea mai mult de două cocktail-uri la prima întâlnire sau mai mult de trei beri, nu este un bărbat care să-și dorească o relație serioasă, ci mai mult o aventură. Dacă îți propune să beți shot-uri e și mai grav – înseamnă că vrea doar să se distreze.

Un bărbat cu intenții serioase cel mai probabil că îți va propune un pahar de vin după cină – iar asta este tot concluzia specialiștilor în relații. Ai grijă cât, cum și ce bea, pentru că se pare că și asta contează!

ADVERTISMENT