Prima pagină » 5 tipuri de parteneri pe care nimeni nu-i doreste

5 tipuri de parteneri pe care nimeni nu-i doreste

by Inimă Albastră
240 views

Daca esti in cautarea unor tipuri de parteneri de viata, ar trebui sa fii atent la caracterul tau. Iata ce tipuri de persoane sunt ocolite de fiecare data.

1. Dependentul/a

„Unde mergi? Pot sa vin si eu?” Nu, nu poti. Sa faceti lucruri impreuna este important insa la fel si petrecerea timpului singur. Prietenul/na ta nu-si doreste sa fii alaturi de el/ea atunci cand se intalneste intr-o seara cu prietenii.

Accepta faptul ca intr-o relatie sanatoasa nu trebuie sa petreceti fiecare secunda impreuna.

2. Dezordonatul/a

Oricat de mult ti-ai dori, iubitul/a ta nu este majordomul/ femeia ta de serviciu. Chiar daca pare de la sine inteles un asemenea lucru, multi oameni se comporta ca si cum asa ar sta lucrurile.

CITEȘTE ȘI :  10 calități fabuloase ale tipelor de peste 40 de ani

Toate acele haine murdare sau vase nespalate nu se curata singure, ca prin farmec – partenerul/a curata dupa tine si devine din ce in ce mai suparat/a.

3. Lenesul/a

ADVERTISMENT

Adesea unii dintre barbati si femei isi folosesc tot sarmul pentru a intra intr-o relatie, doar pentru a nu mai face nimic dupa ce si-au atins obiectivul. Daca tu nu mai faci nimic si crezi ca totul ti se cuvine, partenerul/a va incepe sa se intrebe unde a disparut persoana de care s-a indragostit.

Un gest romantic in fiecare saptamana poate face diferenta dintre o relatie puternica si una pe cale sa se destrame.

CITEȘTE ȘI :  3 lucruri care te ajuta sa ai o relatie fericita

4. Grabitul/a

Poate ca traiesti momente minunate atunci cand abia ai intrat intr-o relatie insa asta nu inseamna ca trebuie sa te arunci cu capul inainte. Sa spui „Te iubesc” dupa cea de-a doua intalnire nu va face decat sa sperii persoana cu care ai iesit, sau sa o ceri in casatorie dupa trei luni nu sunt niciodata idei buna.

Sa grabesti lucrurile nu va face o relatie sa mearga ci, dimpotriva, o vei pune pe butuci rapid.

5. Persoana neserioasa

Ai mai multe intalniri anulate decat la care ai participat? Ei bine, asta fac doar persoanele neserioase. Daca nu ai avut un motiv temeinic, anularea unei intalniri este cea mai buna cale sa-i transmiti unei persoane ca nu-ti place.

CITEȘTE ȘI :  Lucruri pe care trebuie să le ştii despre bărbaţi

Nu fi surprins cand vei lasat/a cu ochii in soare si va merge la altcineva care isi face timp sa stea cu el/ea.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy