Prima pagină » 5 zodii de barbati afemeiati

5 zodii de barbati afemeiati

by Inimă Albastră
349 views

De ce unii bărbați umblă toată ziua după fuste? Ai încercat vreodată să înțelegi bărbații afemeiați? Dacă nu ai tras nicio concluzie până acum, te ajutăm cu un top de barbati afemeiati, după zodie.

LOCUL 5: LEU

Te va surprinde acest loc pentru șarmantul Leu, însă acesta tinde să fie mai degrabă fidel decât fustangiu. Asta nu îl transformă însă într-un sfânt, dovadă că este pe locul 5 în topul celor mai afemeiați bărbați. Leilor le place să cucerească prin epatare, făcând piruete în fața femeii pentru a cădea în plasă.

LOCUL 4: TAUR

Bărbații Tauri sunt extrem de afemeiați. Aceștia se gândesc toată ziua la următoarea cucerire și până nu reușesc să se culce cu femeia din gândul lor nu se lasă. Aceștia respectă în același timp o relație serioasă, putând fi și persoane fidele. Dacă simte că nu este suficient de apreciat în relația de cuplu nu va avea nicio problemă să își caute consolarea în altă parte.

CITEȘTE ȘI :  4 pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a gasi barbatul perfect

LOCUL 3: SCORPION

ADVERTISMENT

Cu un pahar de șampanie, aer misterios și trei vorbe dulci, bărbații Scorpioni le înnebunesc pe toate femeile. Scorpionul mai degrabă cucerește și abandonează, dar tot afemeiat se numește și asta. Chiar dacă nu se culcă cu toate femeile pe care le vrăjesc, bărbații Scorpion pot fi considerați lejer niște fustangii.

LOCUL 2: RAC

Cu toate că Racii au un aer mai degrabă de persoane timide, comode, aceștia sunt total diferiți când vine vorba de escapadele lor amoroase. Racii înșeală mult și înșeală des ascunzându-se sub masca de persoane sensibile, victimizându-se foarte bine de fiecare dată. Racul le cucerește pe femei tocmai cu atitudinea de bărbat cuminte și la locul său, însă abia atunci când te apropii mai mult de el poți descoperi ce-i poate pielea.

CITEȘTE ȘI :  6 semne că nu te mai iubește

LOCUL 1: VĂRSĂTOR

Bărbații născuți în zodia Vărsător își schimbă partenerele de sex mai ceva decât se schimbă pâinea pe rafturile din magazine în fiecare zi. Vărsătorii nu pot fi stabili emoțional, iar asta îi face să își concentreze atenția mai mult pe aventuri de-o noapte decât pe relații cu inelul pe deget. Sunt cei mai fustangii din toate zodiile masculine.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy