Prima pagină » 6 modalităţi de a scăpa de rutina în cuplu

6 modalităţi de a scăpa de rutina în cuplu

by Inimă Albastră
243 views

Când vrei să scapi de rutina în cuplu și să îţi animi viaţa de cuplu şi câteva lumînărele împrăştiate prin casă nu sunt de ajuns, ai nevoie de metode testate.

Îţi dăm câteva ponturi de succes pentru a evita rutina sau monotonia unei relaţii de lungă durată.

Călătorii de weekend

Aveţi amândoi joburi solicitante şi tentaţia este să va odihniţi la sfârşitul săptămânii, însă asta e calea către monotonie. Ştii foarte bine că după un timp, încetaţi să vă faceţi  planuri împreună şi vă blocaţi în rutina vieţii în doi într-un apartament. De asta două zile departe de griji, deadline-uri, cumpăraturi şi alergătura din marele oraş vă pot oferi cadrul pentru a vă apropia din nou. Călătoriile de weekend sunt o şansă pentru vou doi de a petrece timp de calitate, de a vă deschide şi a comunica mai mult în relaţie.

CITEȘTE ȘI :  3 atitudini cu care femeile ii sperie pe barbati

Fiţi spontani

Orice cuplu îşi are câteva tabieturi înrădăcinate, unele lucruri pe care preferaţi să le faceţi de fiecare dată la fel pentru că înseamnă ceva pentru voi. Fiecare vineri seara la film, duminica luaţi micul dejun în pat,  totul bine şi frumos, însă unde mai este loc pentru iniţiative şi idei nebune, lucruri noi pe care să le încercaţi? O săptămână la fel ca cealaltă nu vă aduce mai aproape în timp, ci vă aduce frustrare. Lăsaţi loc pentru spontaneitate şi relaţia va profita de pe urma acestei libertăţi.

Activităţi în doi

ADVERTISMENT

Nu există ceva care să te apropie mai mult de partenerul tău decât un hobby comun. Ştim că tu eşti greu de convins să urmăreşti un meci de fotbal, iar maratonul Sex and The City nu este pe gustul lui, dar asta nu înseamnă ca nu aveţi nimic în comun. Un sport preferat: yoga, tenis, înot, aduce un altfel de adrenalină în relaţia ta amoroasă.

CITEȘTE ȘI :  Armonia în cuplu nu garantează fericirea

Altfel de… s3x

Când te plângi că s-a instaurat rutina, toată lumea îţi vorbeşte de condimentarea vieţii s3xuale! S3xul este o parte majoră a unei relaţii şi de imaginaţia ta în pat depinde soarta relaţiei de cuplu. Lenjeria s3xy, striptease, s3xul în afara patului, jucăriile s3xuale, toate acestea sunt idei pentru a aduce mai multă intensitate în cuplu. Clişeu sau nu, majoritatea funcţionează pentru că te vor pune într-o lumină nouă şi te vor scoate pe tine din cercul vicios al rutinei erotice.

Nu uita de tine

Încearcă să nu petreci fiecare minut impreună cu partenerul tău, te vei plictisi curând, iar el se va simţi sufocat. Nu uita de nevoile tale, există lucruri care te vor face doar pe tine fericită: sesiunea de shopping cu fetele, câteva ore petrecute la salonul de frumuseţe, un abonament la tae bo sau piscină. După toate astea, te vei simţi relaxată, încrezătoare şi senzuală, gata să-l secuci din nou!

Comunicarea chiar este secretul

longevităţii unui cuplu. Atunci când intervin tensiuni şi probleme în orice relaţie, cauza este lipsa comunicării. Vă lipseşte timpul, energia sau disponibilitatea de a discuta deschis despre sentimentele, gândurile şi nevoile fiecăruia… Asta este începutul singurătăţii în doi!

ADVERTISMENT

CITEȘTE ȘI :  9 intrebari pe care sa ti le pui inainte sa rupi o relatie

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy