Prima pagină » 6 moduri să-ți păstrezi iubitul

6 moduri să-ți păstrezi iubitul

by Inimă Albastră
38 views

Vrei să-ți păstrezi iubitul ? Simți că relația voastră s-a răcit, nu vă mai vedeți atât de des, el este mereu ocupat, reținut peste program sau la o bere cu amicii, nu mai remarcă micile detalii care fac diferența…

Cam simți ca ar vrea să se despartă de tine! Nu e grav, un tip ca el mai găsești, însă nu ai chef să cauți imediat. În așteptare, iată câteva tehnici ca să câștigi timp:

1. Anticiparea

Din clipa în care simți că se îndepărtează de tine, hop dispari timp de câteva zile fără să îi spui unde ești. Verde de furie ca nu are el ultimul cuvânt și nu știe unde ești și, mai ales cu cine..deh..gelozia e mare, chiar de are alte intenții ,va uita timp de câteva săptămâni să și le anunțe.

2.Metoda romantică (numai dacă EL merită efortul)

Transformă-te într-o zână .Nu-i mai face nici un reproș sau compliment nepotrivit. Cumpără becuri de 60 de W pentru o ambianță romantică, pune lumânări peste tot prin apartament ,fă-i ceai parfumat, prăjituri, vorbește-i frumos și zâmbește-i. Poartă lenjerie fină, transparentă și aranjează-ți părul astfel încât să arăți ca femeia visurilor lui.

În fața acestei metamorfoze îi vor da lacrimile când își va aminti că a existat un moment când s-a gândit să se despartă de tine .

3.Gelozia

Mărturisește-i că îți place de altcineva de luni de zile și că nu i-ai spus nimic ca să nu-l rănești, dat fiind faptul că îl cunoaște bine pe celălalt. Numai că din motive misterioase preferi să nu faci nimic oficial. Tot gelozia va lua imediat locul tendințelor de emancipare. Părăsește-l totuși peste ceva timp, când îți vei găsi un nou iubit. În fond, era la curent…

ADVERTISMENT

4.Evoluția

Gata, ai luat decizii răsunătoare de expansiune (în orice caz fă-l să creadă asta). Ai de gând să închiriezi un apartament superb în care el (sau altul) se va putea lăfăi ca un cocoș, invitându-și prietenii la o bere .Să nu neglijezi niciodată dorința de confort material a unui bărbat. Mai stătea el cu tine atât timp dacă nu avea câteva avantaje materiale (canapea moale, frigider plin, tricouri călcate, câine de rasă care lasă impresia că stăpânul o duce mai bine decât în realitate?)

5.Contractul

Cere-i să plătească în avans chiria pe trei luni, ca să aibă pe urmă motiv să se întoarcă, dar trebuie să fii precaută și să te ocupi de asta încă de pe vremea când totul merge bine.

Opțiune: împrumută de la el o suma mare de bani, cu scadență necunoscută.

6.Maternitatea

Devorează cu poftă prăjiturile tale preferate și afișează o fericire radioasă și insolentă, fără să dai explicații. Mângâie-te din când în când pe burtă și vorbește la persoana întâi plural. Situația îl va pune pe gânduri.

Femeile care nu sunt părăsite:

Femeia sigură pe ea
Femeia care nu dramatizează (dacă rămâi de marmură s-ar putea să îi piară elanul)
Femeia independentă (dacă știe că te descurci foarte bine și fără el va fi mai puțin crud)
Femeia fără complexe (nu poți să părăsești ceea ce nu poți să păstrezi)
Femeia care pleacă prima
Femeia care acceptă așa-zisa despărțire.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy