Prima pagină » 6 semne ca nu poti avea incredere intr-un barbat

6 semne ca nu poti avea incredere intr-un barbat

by Inimă Albastră
233 views

Poti avea incredere intr-un barbat ? Vine o vreme, in fiecare relatie, cand incepi sa te simti foarte confortabil in prezenta partenerului, te bucuri de compania lui si nu te vezi altfel decat alaturi de el.

Cu toate acestea, mai ales la inceputurile relatiei, tot iti mai pui semne de intrebare daca intr-adevar merita sau nu increderea ta deplina.

Unii barbati sunt de incredere, altii nu. Indiferent de experientele anterioare, nu ar trebui sa-i bagi pe toti in aceeasi oala. Ci doar sa fii atenta la semnele pe care ti le transmite prin limbajul trupului, prin vorbele si prin faptele sale.

1. Vorbeste tot timpul la telefon in alta camera.

Desi cu totii avem de rezolvat probleme personale, nu este deloc un semn bun daca tot timpul raspunde la telefon in alta camera sau fereste telefonul de tine.

CITEȘTE ȘI :  Cum poți prinde un mincinos

2. Iti trimite SMS-uri fara sa-ti foloseasca numele.

SMS-urile sunt la moda si ofera o comunicare simpla si rapida. Cand un barbat “jongleaza” cu mai multe femei, le trimite la toate niste texte generice, fara sa le personalizeze in vreun fel cu numele lor, pentru a nu le incurca.

Un alt semnal de alarma poate fi si faptul ca brusc nu te mai striga pe nume si foloseste apelative precum iubito, dulceata etc.

3. Lucreaza tot timpul peste program sau pleaca pentru diverse “hobby”-uri la ore tarzii.

ADVERTISMENT

Ai putea sa-ti pui intrebari de ce te mai vezi cu tipul asta daca, de fiecare data cand ai nevoie de el, este plecat fie la “birou”, fie sa practice vreun “hobby”, la ore obscure.

CITEȘTE ȘI :  Concubinajul este un act blamat de Biserică

4. Prietenii lui nu stiu cum te cheama si se prezinta de fiecare data cand te vad.

Daca prietenii lui uita tot timpul cum te cheama poate fi un semn ca el nu prea vorbeste despre tine. Sau ca are mai multe iubite si nu stiu care dintre ele esti tu.

In plus, daca de fiecare data cand te vezi cu ei se prezinta ca si cum atunci ar fi prima data cand v-ati intalni este un semn ca sunt obisnuiti ca de fiecare data sa aduca pe altcineva. Si, ca sa nu faca, vreo incurcatura, se prezinta din nou.

CITEȘTE ȘI :  Beneficiile surprinzătoare ale consumului de cafea

5. Haine de dama la el in casa.

Singurele haine de dama pe care ar trebui sa le gasesti la el in casa sunt ale tale. Daca ai gasit haine care nu-ti apartin sau, mai rau, iti inapoiaza ceva crezand ca este al tau, este un semnal de alarma.

6. “Nu e ceea ce pare!”

Nu trebuie sa exagerezi si sa faci crize de fiecare data cand il vezi vorbind cu o femeie. Insa daca flirteaza cu acea femeie – atunci e o problema! Daca-i pui intrebari, cel mai probabil iti va raspunde “Nu este ceea ce pare!”. Nu te lasa prinsa in aceasta capcana. Ceea ce ai vazut este exact ceea ce s-a intamplat!

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy