Prima pagină » 6 semne că nu te mai iubește

6 semne că nu te mai iubește

by Inimă Albastră
0 comment

Relația nu mai are nimic spectaculos, și-a pierdut farmecul. Și atunci ajungi să te întrebi: mă mai iubește oare? Se întâmplă în multe cupluri ca, la un moment dat, să se instaleze rutina.

Ei bine, vom încerca în continuare să îți arătăm care sunt semnele care te avertizează asupra lipsei sentimentelor!

Își pune prietenii pe primul loc

Multă vreme ați fost inseparabili și mereu te-a pus pe primul loc. Acum, se vede mai des cu prietenii săi decât cu tine. E drept că atunci când ești într-o relație nu trebuie să îți abandonezi prietenii, însă trebuie să păstrezi un echilibru în toate.

Când partenerul sau partenera petrece mai mult timp în compania amicilor săi decât cu tine, acest lucru trebuie să reprezinte un semnal de alarmă.

Are o nouă pasiune și aceea nu ești tu

Partenerul/a de viață își petrecea într-o vreme fiecare minut străduindu-se să te facă fericit/ă. Acum, are alte preocupări: jocurile video, cursuri de limbi străine, tenis, zumba. Și mai nimic care să te includă și pe tine.

Practic, toate aceste activități nu fac decât să îi distragă în mod intenționat atenția de la tine. Problema este atunci când pasiunea devine o obsesie, iar rezultatul este ignorarea relației și a responsabilităților care decurg din ea.

Nu-i mai pasă cum arată

ADVERTISMENT

În prima parte a relației petrecea ore bune să se pregătească înainte de o ieșire în oraș, iar acum abia dacă își mai trece pieptanul prin păr. Daca nu îi mai pasă cum arată sau dacă s-a lăsat pradă kilogramelor e un alt steag roșu care se ridică amenințător. Și asta pentru că într-un cuplu trebuie să existe un efort reciproc pentru a păstra viu interesul celuilalt.

Psihoterapeuții susțin că ințelesul profund al acestei atitudini îl reprezintă evitarea intimității.

Nu te mai mângâie

Oamenii care se iubesc simt nevoia să se strângă în brațe, să se atingă, să se mângâie. Practic, să fie mereu în conexiune unul cu celalalt. Însă problema apare atunci când unul dintre parteneri refuză să mai ofere aceste semne de afecțiune. E posibil să nu mai fie preocupat/ă de satisfacerea intimității întrucât nu mai investește sentimente în relație.

Nu-ți mai vorbește despre viitor

Ați vorbit la un moment dat despre copii. Vă doreați o familie și urmași. V-ați făcut planuri de viitor, visuri legate inclusiv de vârsta pensionării.

Dacă  aceste discuții s-au volatilizat pur și simplu și el/ea evită să le mai aducă în prim plan, atunci cel mai probabil nu își mai dorește un viitor comun cu tine.

Nu te poate privi în ochi

Într-o vreme vă căutați din priviri și nu rosteați nicio vorbă fără să vă uitați unul la celălalt. Acum, abia dacă se mai uită la tine când îți vorbește și pare să se simtă inconfortabil atunci când trebuie să mențină contactul vizual.

Ascunde ceva? Sau se teme că îi vei citi prin ferestrele sufletului său?

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy