Prima pagină » 7 motive să te căsătorești cu un nativ pești

7 motive să te căsătorești cu un nativ pești

by Inimă Albastră
678 views

1.Peștii sunt mereu pierduți în gânduri, dar când își fac o relație, e un mare plus. Ei visează la tine permanent, zi și noapte, la viitorul vostru împreună, la ce aveți sau ce ați putea avea împreună. Creativitatea și pasiunea din relațiile lor sunt de neînlocuit.

2.Peștii sunt neînfricați atunci când vine vorba de a-și dărui inima, când trebuie să fie onești, se conectează cu partenerul la un nivel superior. Nu se tem să își arate secretele, să vorbească despre lucruri sensibile pentru ei.

3.Emoțiile conduc acest semn de apă. Peștii sunt obișnuiți cu lacrimile, cu nervii, cu slăbiciunile, cu iubirea… Ei își arată părțile proaste, atât timp cât îți acceptă și ție defectele, nu lasă lucrurile neterminate, ceea ce amplifică conexiunea voastră în relație.

CITEȘTE ȘI :  3 atitudini cu care femeile ii sperie pe barbati

4.Peștii vor dori să fie siguri de fericirea ta, că te simți iubit/ă, că ești într-o relație model, așa cum ar trebuie sa fie una. Ei vor face tot ce le stă în putință să înțeleagă prin ce treci, îți vor fi alături pentru a-ți oferi un umăr sau o mână de ajutor în momentele grele.Ei simt durerea ta ca și cum ar fi ale lor.

ADVERTISMENT

5.Peștii sunt altruiști. Pentru ei, într-o relație perfectă te vor satisface sufletește pe deplin și se asigură că sunteți conectați emoțional. Ei nu țin socoteala faptelor lor pentru tine, te iubesc fără a aștepta ceva în schimb. Punându-te pe tine în primul rând e ceva normal, ei vor doar să te vadă fericit/ă, indiferent de consecințe.

CITEȘTE ȘI :  Cum sa il seduci pe barbatul visurilor tale.

6.Peștii văd partea plină a paharului, ei au o vibrație interioară care se răspândește în tot ce ating, iar atunci când ești cu un nativ din pești, îți vor umple viața cu iubire și fericire.

7.Cei care se vor căsători cu un nativ din pești vor fi fericiți pentru că ei știu să iubească, să dăruiască, să aleagă persoanele din jurul lor. Peștii nu se tem să iubească, să-și dăruiască inima sau să lupte pentru persoanele care sunt speciale pentru ei. Sunt implicați în tot ce fac, semne de apă emoționale, conexiunea cu ei este profundă și reală.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy