Prima pagină » 7 obiceiuri care ajută orice bărbat să aibă succes la femei

7 obiceiuri care ajută orice bărbat să aibă succes la femei

by Inimă Albastră
176 views

Consideri că doar bărbații care se întrețin, merg la sală sau sunt în pas cu moda au succes la femei? Te inșeli. Modul în care aceștia aleg să se comporte este mult mai important, scrie lifehack.org. Așadar, se poate spune că există câteva obiceiuri care ajută orice bărbat să cucerească o femeie. 

Un bărbat care își dorește o relație fericită trebuie să fie conștient de faptul că există câteva obiceiuri care îl ajută să cucerească o femeie. Totul ține de încrederea de sine, comunicare, spontaneitate și interacțiuni pozitive.

1. Are o atitudine pozitivă

Modul în care un bărbat interacționează cu o femeie este foarte important, iar atitudinea pozitivă îl poate salva din situațiile neașteptate. De exemplu, în momentul în care un bărbat întâlnește o femeie, nu este bine să înceapă să își pună la îndoială capacitățile sau să creadă că nu ar fi suficient de bun pentru ea. Dimpotrivă, se poate gândi că femeia din fața lui va fi noua sa iubită. Psihologii sunt de părere că bărbații ar trebui să se concentreze asupra lucrurilor pe care și le doresc, nu asupra lucrurilor de care se tem. Îndoiala nu trebuie să se manifeste sub nicio formă, indiferent cât de complicată pare să fie o anumită situație.

2. Meditează

Surprinzător, meditația se află pe locul doi pe lista cu obiceiuri care ajuta orice bărbat să cucerească o femeie. Aceasta tehnică ajută la eliberarea stresului și induce o stare de bine, așa că teama de respingere va putea fi ținută sub control. În plus, mulți bărbați suferă de anxietate sau clachează în momentul în care întâlnesc o femeie frumoasă. Meditația poate ajuta orice bărbat să capete mai mult curaj și să acționeze cu încredere.

CITEȘTE ȘI :  Cum se prepara cafeaua care creste apetitul s3xual

3. Este sincer cu el însuși

Un bărbat sincer cu el însuși este capabil să acționeze așa cum își dorește. De exemplu, dacă are în față o femeie frumoasă și se gândește că își dorește să o sărute sau să o strângă în brațe, aceste inițiative vor veni de la sine. De ce? Pentru ca acel bărbat își cunoaște limitele, dar și calitățile, așa că nu va avea motive de ezitare. Mai mult, îi va fi mult mai ușor să exprime ceea ce gândește sau nu îi va fi teamă să spună ce anume îl deranjează la persoana din fața sa.

ADVERTISMENT

4. Se amuză pe seama lui

Un bărbat matur știe să se amuze pe seama lui și nu ezită să exprime deschis tot ceea ce gândește. O abordare ușor amuzantă poate fi percepută mult mai bine de către o femeie. Atenție însa, glumele pe care un astfel de bărbat le face trebuie să fie la adresa lui, pentru ca în acest fel poate să demonstreze că are un simț al umorului foarte dezvoltat, dar în același timp respectă persoana din fața lui. Mai mult, glumele pe care acesta le spune trebuie să fie cu adevărat amuzante. Este mult mai OK ca un bărbat să abordeze o femeie în momentul în care este relaxat și nu se mai gândește la tot felul de scenarii negative.

CITEȘTE ȘI :  De ce le place barbatilor sa faci tu primul pas

5. Este pasional

Un bărbat pasional are mai multă energie, manifestă o dorință mai mare de a se împlini pe plan sentimental și are mai multă încredere în el. În plus, un bărbat care are un astfel de comportament și, mai mult, vorbește deschis despre pasiunile sale, este mult mai atrăgător pentru o femeie. Iar în acest caz, accentul cade tot pe comunicare, pentru că este foarte important modul în care un bărbat vorbește despre viața sa și despre lucrurile pe care își dorește să le facă.

6. Nu îi este teamă de respingere și nu tratează orice situație la modul personal

Un bărbat sigur pe el însuși nu va avea niciodată o teamă de respingere și nici nu va trata anumite situații la modul personal. În cazul acesta nu se poate vorbi nici despre tendința de a se compara cu alți bărbați care au succes la femei. Un bărbat sigur pe sine știe că nu toate flirturile duc la o relație, iar un refuz nu este un capăt de lume. În plus, în momentul în care un bărbat este refuzat de o femeie, trebuie să se gândească la faptul că aceasta a refuzat doar ideea de a fi cu el, ceea ce nu este un lucru foarte grav, așa că atitudinea sa trebuie să fie în continuare una relaxată.

CITEȘTE ȘI :  4 pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a gasi barbatul perfect

7.  Are o părere bună despre el

Pe ultimul loc pe lista cu obiceiuri care ajută orice bărbat să cucerească o femeie se află imaginea. Un bărbat care știe ce își dorește de la o femeie își creează o părere foarte bună despre el și acționează ca atare. Siguranța pe care acesta o are în momentul în care interacționează cu o femeie îl poate ajuta să facă o nouă cucerire. În plus, va primi foarte multă atenție și va fi mai motivat să acționeze mai departe, indiferent de situație. Un simplu exercițiu de 30 de minute pe zi poate ajuta orice bărbat să își creeze o imagine mai bună despre el și să capete mai multa încredere. Totul ține de mentalitate!

sursa: www.andreearaicu.ro, Foto: Guliver

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy