7 semne de incompatibilitate în cuplu

Oricât de mult te-ar atrage un bărbat, nu vei fi fericită lângă el dacă nu aveți unele lucruri în comun. De multe ori nici nu îți dai seama ce anume lipsește în relația voastră. Vezi cum depistezi incompatibilitatea în cuplu.

ADVERTISMENT

În cuplurile incompatibile sunt certuri frecvente

Toată lumea se ceartă, însă dacă momentele în care țipați unul la altul sunt mai dese decât cele în care vă sărutați sau vă țineți în brațe, înseamnă că sunteți incompatibili. Contează și felul în care fiecare dintre voi reaționează într-o ceartă. Nu te gândi că aveți un viitor dacă unul dintre voi devine agresiv sau îi place să țipe.

CITEȘTE ȘI :  15 semne că te afli lângă bărbatul care ți se potrivește

Nu există chimie între voi

Un alt semn de incompatibilitate în cuplu este lipsa chimiei dintre parteneri. Dacă nu simți că ai fluturi în stomac de câte ori îl vezi, mai ales dacă sunteți la început, s-ar putea să nu fie el ce cauți. Poate îți place de el, dar fericirea pe care o vei simți când vei întâlni o persoană care te va face să zâmbești fără să știi de ce nu se compară.

Nu aveți despre ce discuta

Persoanele incompatibile găsesc foarte greu subiecte de discuție. Dacă nu prea vorbiți ori conversațiile voastre sunt forțate, s-ar putea să nu fiți potriviți unul pentru altul.

CITEȘTE ȘI :  Zodii de suflete pereche.

ADVERTISMENT

Aveți principii diferite

Este foarte important să aveți aceleași principii, dacă vreți să construiți ceva împreună. În caz contrar, vă veți petrece timpul certându-vă în legătură cu ce este moral și ce nu.

Iubitul tău nu știe niciodată cum te simți

Doi parteneri care se iubesc se cunosc foarte bine și își dau seama când unul dintre ei este supărat sau are o zi proastă. Nu trebuie să îți citească gândurile, este de ajuns să aibă un pic de intuiție și să te cunoască. Dacă se întâmplă deseori să nu fie atent la trăirile tale și simți că nu te înțelege, probabil te afli într-un cuplu incompatibil.

CITEȘTE ȘI :  Cum sa-i spui TE IUBESC. Altfel!

Te abandonează în favoarea prietenilor săi

Prietenii sunt foarte importanți, dar nu înseamnă că trebuie să îi aleagă în locul tău. Dacă preferă să petreacă mai mult timp cu ei decât cu tine, probabil nu sunteți compatibili. Trebuie să existe un echilibru între timpul pe care îl petreceți amândoi și cel petrecut alături de prieteni.

Are obiceiuri pe care nu le suporți

Toată lumea are defecte, dar dacă iubitul tău are obiceiuri care te scot din sărite, nu este persoana alături de care ai vrea să îmbătrânești. Faptul că te enervează lucrurile pe care le face este un semn de incompatibilitate în cuplu.

ADVERTISMENT