8 lucruri ce bărbații le iubesc în secret

Ți-ai dori ca bărbatul tău să se deschidă mai mult, să știi acele lucruri pe care bărbații le iubesc în secret? E greu să-ți dai seama ce își dorește cineva dacă nu îți spune. Nu contează cât de neînsemnate sunt dorințele celuilalt, atât timp cât nu îți spune ce dorește, rămân doar întrebări.

ADVERTISMENT

Dar nu-ți fie frică. Am adunat 8 lucruri pe care ăn secret bărbații le adoră. Lucruri pe care nu ți le spun.

1. Să îți așezi capul pe pieptul său.

Bărbaților le place să se simtă protectori. Așezându-ți capul pe pieptul său îți va da senzația de siguranță în brațele sale.

2. Când îi trimiți tu prima un mesaj.

Există multă presiune pe un bărbat să inițieze o conversație. Niciodată nu știu dacă sunt prea insistenți și trimit prea multe mesaje.

CITEȘTE ȘI :  Aventura de o noapte – reguli de baza ce nu trebuie evitate.

Bărbaților le place să fie în centrul atenției. Deci, trimite-i rapid un mesaj prin care să îi dai de înțeles că te gândești la el. Îi vei lumina ziua și poți iniția o conversație cu el.

3. Când îi spui că apreciezi tot ce face.

Bărbații pot să îți citească sentimentele din acțiunile pe care le faci. Unii bărbați au nevoie de o abordare directă. Deci spune-i cât apreciezi tot ce face pentru ca relația voastră să dureze.

4. Joacă-te cu părul său în timp ce conduce.

N-am realizat cât de plăcut este acest sentiment până când iubita mea mi-a facut acest gest intr-o bună zi. Garantat că îl vei face să zambească. Bineînțeles, ai grijă să nu îi distragi atenția de la condus.

CITEȘTE ȘI :  Cele mai periculoase 5 tipuri de femei

ADVERTISMENT

5. Fă cunoscute întâlnirile voastre.

Când face ceva special, o invitație la o cină, o invitație la cinema sau o simplă plimbare, fă o poza cu amândoi și posteaz-o pe rețelele de socializare. El va aprecia intenția ta de a îi aprecia întâlnirea cu tine și mai ales timpul petrecut alături de tine.

6. Ascultă-l cu adevărat.

Femeile știu cel mai bine că a asculta nu este doar o activitate pasivă. Când sunteți împreună, pastrează contactul vizual, și implică-te ăîn conversație. Vei demonstra cât de mult îți pasă de el.

7. Trimite-i mesaje când ești ieșită cu prietenii tăi.

Asta în caz că ai un iubit destul de matur încât să înțeleagă ieșirile tale cu prietenii tăi. Deci, dacă ești ieșită, trimite-i un mesaj măcar pentru a-l saluta. Îl vei face să zâmbească și va ști că te gândești la el când nu este în preajma ta.

CITEȘTE ȘI :  3 motive pentru care nu intalnesti barbatul potrivit

8. Fii afectuoasă.

Nu ești nevoită să sari pe el în public, dar lucruri mărunte ca și luatul de mână în timp ce mergeți pe stradă, va face diferență. Poți și să îl iei în brațe la coada la covrigi, agață-te de brațul său cand vă plimbați, ori da-i un pupic scurt fără nici un motiv…

Lucruri mărunte și puțină atenție îi va demonstra că înseamnă ceva pentru tine. Îl vei face să se simta special.

ADVERTISMENT