Prima pagină » Această femeie este cu adevărat specială.

Această femeie este cu adevărat specială.

by Inimă Albastră
182 views

Această femeie este cu adevărat specială. A trecut prin relații fără a simți ceva. A avut câteva mici speranțe pe aici și pe dincolo, dar niciodată nu a fost îndrăgostită. N-are nici cea mai mică idee ce simți când ești cu adevărat îndrăgostit.

Dacă te-a lăsat să intrii în viața ei, să știi că e o oportunitate. Nu pentru că este pudică sau o timidă, ci pentru că ea consideră ca meriți. Ea știe ce merită. Deci, dacă te-a lăsat în viața ei, te consideră special. Și este mare lucru pentru ea.

Când o scoți la o întâlnire, nu te aștepta să intrii în viața ei așa simplu. Nu te aștepta să fie foarte vorbăreață. Este emoționată. Dar are stăpânire de sine. Ține minte, este mare lucru pentru ea. Este ceva special.

CITEȘTE ȘI :  Omul ce l-ai iubit cândva...

Când o vei săruta pentru prima dată, încearcă să fii sigur că e pregătită. Ea nu sărută pe oricine. Sărut-o dulce și elegant. Nu că ar fi o femeie delicată și neajutorată, ci pentru că în acel moment inima îi bate nebunește. Așa că fii sigur că o vei face bine…și la timpul potrivit.

Atunci când o întrebi dacă vrea să fie cu tine, nu te speria că ezită. N-are nimic de-a face cu tine. Doar se gândește serios la acest lucru pentru că îi placi. Îi placi cu adevărat. Și nu a mai fost niciodată atât de aproape de dragoste. O să zică DA, doar dă-i puțin timp.

CITEȘTE ȘI :  Cred că am murit în brațele tale, noaptea trecută …

ADVERTISMENT

Dă-i încredere în ea, în faptul că a așteptat atât de mult timp. Arată-i că a meritat să aștepte. Toți acești ani fără dragoste au meritat, pentru că acum te are pe tine. Arată-i că ești o partidă bună. Arată-i că nu o vei părăsi când lucrurile devin serioase, ca restul dinaintea ta. Arată-i că a fost cea mai bună decizie pe care a putut să o facă pentru că a condus-o la tine.

Și când te vei îndrăgosti de ea, ceea ce o vei face, spune-i. Nu ține în tine. Privește-o în ochi, strânge-o în brațe și spune-i. Și privește-i ochii larg deschiși, privește-i cum se umezesc de lacrimile bucuriei. Privește-o cum se uită la tine șocată că în sfârșit s-a întâmplat. Asta e dragostea, așa se simte. În sfârșit știe. Știe pentru că nu ai ezitat să i-o spui. A descoperit-o alături de tine.

CITEȘTE ȘI :  Mă închin din suflet și te sărut cu dor ...

Ascult-o când îți spune acele cuvinte și ea. O spune iar și iar, până când o simte în palme acea dragoste. Prețuiește acel moment, și mai ales, prețuiește-o pe ea. Ești prima persoană pe care a iubit-o. Și ești norocos, vei fi singura!

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy