Acum totul pare schimbat în jur… oamenii,natura…

  Acum totul pare schimbat în jur… oamenii,natura…par mai buni,mai calmi,mai puri… timpul parcă s-a oprit în loc numai pentru noi doi; pentru că tu ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viața mea! Au existat în viața mea și încă mai există doi ochi căprui încântători și o poveste tristă.

  ADVERTISMENT

  Doi ochi minunați ce i-am întâlnit la mal de mare,sub minunatele raze de soare,cărora le-am purtat și încă le mai port o dragoste mare de tot… Te văd, dar totuși nu exiști, te simt aproape, dar visez,… cred că te țin în brațe, dar tu ești atât de departe . Ești o iluzie, un vis, ești ca o lumină în noapte, un vis amețitor, un zâmbet, o lacrimă, o rază de speranță, o stea pierdută în vastul univers.

  CITEȘTE ȘI :  Pleacă la timpul potrivit

  Stau singur… vântul primăvăratic alungă firele de păr mângâindu-mi ușor fața… nimic n-ar mai fi ca înainte, nimic… doar clipele petrecute împreună îmi vor aminti din când în când că ai existat, că m-ai iubit cândva… însă acum toate astea nu mai semnifică nimic…

  ADVERTISMENT

  Tu ai plecat și…odată cu tine s-a rupt și o parte din mine… și nimic nu va mai fi ca înainte… Sunt clipe ce cad peste noapte, sunt clipe ce vor reveni; și-aștept cu nerăbdare ziua… când tu vei reveni…

  Ai privit în urma mea și-ai lăcrimat ușor spunându-mi un cuvânt ce nu-l pot uita așa ușor. Mă rog noapte și zi, să pot să te găsesc din nou, să-ți spun că încă mai regret greșala făcută și vreau să simt din nou cum te strecori la pieptul meu și-mi spui ”Te voi iubi mereu”.

  CITEȘTE ȘI :  Toţi visăm la iubirea perfectă.

  Sunt lacrimi ce și astăzi îmi umbresc obrazul și-aș vrea să fac ceva să te aduc din nou în viața mea, dar totul e fără rost, căci tu ai plecat, lăsând doar urma amară din sufletul meu și zâmbetul ușor crispat ce mi-a sfărâmat inima.

  ADVERTISMENT