Acum,mă iubesc pe mine. Pe tine te-am iubit destul.

  Acum,mă iubesc pe mine. Pe tine te-am iubit destul. De mine nu am avut timp in acești ani. Mi-ai ocupat tot sufletul, fără a-mi lăsa și mie măcar o parte din el. Cu toate că era al meu…

  ADVERTISMENT

  Te rog, lasă-mă în pace, să trăiesc și eu puțin, să am liniștea necesară supraviețuirii măcar. Viața mea era doar un zâmbet perioada când te aveam alături. Zâmbeam,visam,rătăceam…Speram doar să nu se termine vreodată acele momente pline de fericire. Dar totuși,ceva lipsea….

  Poate,cu trecerea anilor,in timpul ce mi-a fost dăruit SINGUR am realizat ce a lipsit: SUFLETUL TĂU ! DA ! Nu ai suflet. Și l-ai luat și pe al meu…poate și pe al altora…nu știu. Eu sunt gol,sunt trist…lipsit de viața dăruită de Dumnezeu.

  CITEȘTE ȘI :  Iubește ca și cum nu ai fi suferit niciodată din dragoste...

  Nu regret nimic. Ma gândesc cu drag la tot ce a fost. La acele momente de dăruire profundă. La acele trupuri calde care răspundeau iubirii. Dar oare era totul real? Eram NOI reali? Eu sunt sigur că nu…pentru că în acea perioadă eram printre îngeri,cântam FERICIRILE cu ei. Erai ”otrava” mea…O otravă atât de dulce…

  ADVERTISMENT

  Te rog…rămâi acolo unde ești acum…departe de mine. Mi-a ajuns ”coctailul” oferit de tine ; DRAGOSTE ȘI URĂ ! Nu vreau să trăiesc așa pe viitor,ci doar să IUBESC. Să iubesc cu toată inima…cu partea de suflet ce mi-a mai rămas..cealaltă parte să rămână la tine. Cândva o vei găsi, o vei vedea. Vei vedea câtă dragoste aveai…de primit,pentru că tu nu oferi nimic decât distanță. Distanță și durere.

  CITEȘTE ȘI :  M-am trezit într-o dimineață, gândindu-mă la viața mea...

  Rămâi departe…undeva în pustiu,să fii singură…să simți singurătatea simțită de mine când eram alături ție…nu oferi și altora ce mi-ai oferit mie: TRISTEȚEA! Tristețea singurătății sufletești.Degeaba era trupul tău prezent…tu erai departe,ca și acum. Nu am reușit nici acum să știu ce vrei,ce cauți,PE CINE CAUȚI. Ești un trup gol,care poate caută doar suflete pe care să le culeagă și să le distrugă…Sper ca cineva să te înțeleagă…eu nu am reușit.

  ADVERTISMENT