Prima pagină » Adevărul e că, dacă mi-ai cere să mă întorc, aș spune DA…

Adevărul e că, dacă mi-ai cere să mă întorc, aș spune DA…

by Inimă Albastră
0 comment

Adânc în mintea mea, știu sigur că dacă mi-ai cere să mă întorc, aș spune DA.  Aș vrea să nu simt asta. Aș vrea să cred că nu e adevărat și să aleg să nu scriu vreodată despre asta. Dar TREBUIE să mă eliberez de asta. 

Dar partea tristă este că asta nu se va întâmpla niciodată. Dar totuși, de ce visez cu ochii deschiși la asta? Știu că peste cinci ani probabil vei fi căsătorit cu femeia cu care ești acum, și vei avea viața pe care întotdeauna ți-ai dorit-o. Vei avea un apartament și probabil un loc preferat unde să vă beți cafeaua…Vei avea poate și un câine, vei avea tot ce ți-ai dorit. Tot ce ai nevoie. Și niciodată nu te vei gândi la mine.

Pentru că eu sunt doar trecutul tău. Și viitorul tău arată mult mai strălucitor decât cu mine.

Mi-e frică să mă gândesc că peste cinci ani voi scrie în continuare articole despre tine. Voi sta trează până la ora 2 noaptea scriind poezii despre tine în mintea mea. Voi fi aici, scriind cântece acompaniată de chitară…Încă îndrăgostită nebunește de amintirile alături de tine. Visând în continuare plimbări alături de tine. Îndrăgostită nebunește de acele cuvinte pe care mi le spuneai…Poate sunt îndrăgostită de persoana care erai.

ADVERTISMENT

Acea persoană care mi-a dăruit un inel spunându-mi TE IUBESC de mii de ori…Acea persoană care m-a făcut să uit toate grijile doar ținându-mă de mână. Cel care a făcut deja planurile viitorului nostru împreună. Și acel cineva care întotdeauna mi-a promis un alt mâine…

Dar uneori viața nu e frumoasă. Nu este așa cum plănuim. Și viața o ia pe alte cărări…

Nu mai ești persoana pe care mi-o amintesc. Nu știu ce mai faci acum, nu-ți cunosc prietenii noi…Și sunt foarte sigură că nu cunosc bărbatul care mi-a spus ADIO…Pentru că după mine, nu ești tu acel bărbat care să-mi spună ADIO.

Tu nu ești bărbatul care mi-a distrus inima. Tu ești al meu încă. Ești cel care îmi spunea „PENTRU TOTDEAUNA”. Și acel cineva care mi-a promis LUMEA.

Deci, dacă acel bărbat decide să se întoarcă, aș spune DA de mii de ori. Pentru că acel bărbat, acel TU care m-a iubit, nu mi-ar întoarce spatele niciodată. Acel TU care m-a iubit nu a mințit niciodată. Și nu și-ar fi încălcat promisiunea niciodată.

Așa că, doar să știi, indiferent unde ești sau ce faci, voi spune întotdeauna DA. Și n-am să regret asta…

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy