ADN-ul alege sufletul pereche

Mai nou, ADN-ul alege sufletul pereche și site-urile de matrimoniale cuplează utilizatorii în funcţie de ADN. În loc de hobby-uri, aspect fizic şi personalitate, aceste site-uri aleg calea ştiinţifică în găsirea partenerului ideal.

ADVERTISMENT

ScientificMatch.com este un astfel de site care susţine că testarea ADN-ului măreşte şansele găsirii unui partener perfect compatibil.

Oamenii tind să fie atraşi de cei cu gene ale sistemului imunitar diferite de ale lor, explică fondatorul site-ului, Eric Holzle.

Această teorie este confirmată şi de biologişti. Potrivit acestora, genele HLA sunt gene ale sistemului imunitar responsabile cu recunoaşterea celulelor străine, cum ar fi viruşii. Totodată ele determină mirosul natural al unei persoane.

CITEȘTE ȘI :  Care sunt femeile pe care le vor toti barbatii ?

Specialiştii susţin că suntem atraşi de miresmele unei persoane care are gene HLA diferite de ale noastre.

ADVERTISMENT

Care sunt beneficiile găsirii unui partener în urma analizării codului său genetic? Cuplurile formate de ScientificMatch.com vor avea o viaţă sexuală presărată cu mai multe orgasme, risc mai mic de a comite adulter, şanse de reproducere mai ridicate şi copii mai sănătoşi, cu un simtem imunitar mai “robust”.

Pentru testarea ADN-ului nu trebuie să mergi la vreun laborator. Atunci când te înscrii pe site, primeşti automat prin poştă o trusă unde depui o mostră, aşa cum arată instrucţiunile şi pe care ulterior o înapoiezi expeditorului.

Sufletul tău pereche va fi ales în funcţie de evidenţa tipurilor de gene imunitare ale celorlalţi candidaţi. Cei cu gene diferite vor fi cuplaţi.

CITEȘTE ȘI :  Vrei sa-ti gasesti sufletul pereche?

Dacă alegi să devii membru şi să te supui testelor ADN, coordonatorii site-ului îţi promit discreţie maximă. Codul tău genetic nu va fi făcut public, iar oamenii de ştiinţă nu vor şti identitatea posesorului ADN-ului pe care îl analizează.

ADVERTISMENT