Prima pagină » Ai scobituri la baza coloanei? Ce sunt ele?

Ai scobituri la baza coloanei? Ce sunt ele?

by Inimă Albastră
149 views

Ai observat vreodată două mici scobituri la baza coloanei vertebrale? În general, oamenii sunt foarte mândri de ele, pentru că arată foarte bine și sunt foarte sexy.

Și aici vorbim în general de femei. Dar nimeni nu a stat să se gândească până acum la ce înseamnă aceste scobituri sau, mai bine zis, dacă au vreo semnificație! Uite care este rostul lor și cum te transformă ele într-o persoană cu adevărat specială!

Ceea ce trebuie să știi este că unii oameni au aceste scobituri la baza coloanei vertebrale, iar alții nu. Ele pot să apară atât la bărbați, cât și la femei. Aceste scobituri sunt numite scobituri Venus la femei și la bărbați scobituri Apollo și sunt situate în partea de jos a spatelui, în locul unde se unesc oasele pelviene.  Dacă aveți aceste scobituri sunteți cu totul și cu totul specială!

CITEȘTE ȘI :  Santalul (Santalum album) – beneficii şi proprietăţi

ADVERTISMENT

Scobiturile Venus sau Apollo apar numai la persoanele predispuse genetic. Daca le aveți, aceasta înseamnă că aveți o bună circulație și un corp sănătos și că este mai ușor pentru tine să atingi repede nivelul de satisfacție sexuală, deoarece o bună circulație este esențială pentru o viață sexuală sănătoasă.

Deci, pentru a continua,dacă ai aceste scobituri, nu vei fi niciodată în situația de a nu găsi plăcere într-un act sexual, cel puțin fizic vorbind. Vei avea mereu noroc pe această parte, ceea ce nu poate fi decât îmbucurător pentru tine. Până la urmă, gândește-te că nu mulți sunt ca tine și faci parte dintr-un grup privilegiat, care obține satisfacția sexuală ușor!

CITEȘTE ȘI :  Cetăţi celebre, ascunse de apele oceanelor

Scobiturile în cauză nu pot fi create cu exerciții targetate, pentru că sunt situate într-o zonă fără mușchi, dar dacă slăbești, se poate să existe posibilitatea să devină vizibile, dacă te numeri printre cei norocoși.

Pe scurt, ele nu pot fi create artificial.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy