Prima pagină » Alege pe cineva care te iubește fără frică.

Alege pe cineva care te iubește fără frică.

by Inimă Albastră
0 comment

Alege pe cineva care te iubește fără frică. Nu-ți fie frică nici ție. E de înțeles să ne fie frică de respingere, de certuri si de a fi răniți. Așa că, uneori, după ce ne primim vânătăile și ne distrugem inimile dându-le altora, ne e frică. Suntem neliniștiți. Avem tendința să fugim în cealaltă parte.

Dar nu ar trebui să alegi pe cineva care vrea să fugă. Nu alege pe cineva care ezită.

Și niciodată nu alege pe cineva care privește în cealaltă parte în timp ce tu îți pui inima în mâinile sale.

Alege pe cineva care îți privește defectele fără ezitare. Alege pe cineva care vede cele mai rele părți ale taleși nu-și acoperă ochii. Alege pe cineva care acceptă să-l împroști cu venin și nu îi este frică. Alege pe cineva care va spune „TE IUBESC” cu pasiune și ușor. Fără tremur în voce. Și fără a o spune cu jumătate de gură.

ADVERTISMENT

Alege o persoană care te ascultă atunci când ești rănită, și te strânge în brațe în loc să te certe. Alege pe cineva care nu se uită la tine de sus. Cineva care te lasă să strălucești și să pășești în liniștea ta. Meriți pe cineva care nu fuge la primul semn de probleme.

Alege pe cineva care nu va pleca atunci când ai cea mai mare nevoie de el. Nu trebuie să fugi de dragostea adevărată. Trebuie să o accepți, cu toate greutățile ei. Iubirea adevărată nu trebuie scuzată pentru că e prea puternică sau că te face să strălucești.

Alege pe cineva care întotdeauna îți va întinde o mână de ajutor. Cineva care spune „TE IUBESC” în tot ceea ce face. CIneva care te iubește cu fiecare atom al trupului său și-ți spune „TE IUBESC” doar atingându-te.

Alege pe cineva care te va iubi și nu te va putea părăsi vreodată.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy