Prima pagină » Alege un barbat pe care sa nu fie nevoie sa il impresionezi

Alege un barbat pe care sa nu fie nevoie sa il impresionezi

by Inimă Albastră
101 views

Un mesaj care ar trebui sa ajunga la urechea fiecarei femei despre a alege un barbat…

Draga femeie,

Alege unul cu care sa te distrezi. Un barbat care iti accepta defectele, care rade la glumele tale si care nu iti cere sa te porti intr-un anumit fel.

Alege unul care este impresionat de originalitate, de autenticitate si de cat de reala esti.

Alege unul cu care poti fi foarte sincera. Un barbat in care poti avea incredere cu toate secretele tale si in fata caruia sa te simti confortabil pentru a ii spune toate povestile si gandurile tale. Alege un barbat care sa te asculte si care sa incerce sa te inteleaga, un barbat care nu te judeca si care stie ca esti om, ca inainte de el ai avut un trecut.

CITEȘTE ȘI :  Acum,mă iubesc pe mine. Pe tine te-am iubit destul.

ADVERTISMENT

Alege unul care este dispus sa isi impartaseasca secretele cu tine.

Alege unul care te apreciaza, te respecta si are incredere in tine. Alege un barbat care te sprijina in alegerile tale si iti ofera libertatea de care ai nevoie. Alege un barbat care crede ca esti sexy chiar si atunci cand esti obosita, racita sau nemachiata.

Si… in final… alege un barbat langa care sa nu simti ca esti in competitie. Un barbat care sa iti accepte defectele, care iti demonstreaza in fiecare zi ca esti aleasa inimii lui. Alege un barbat langa care vrei sa te trezesti in fiecare dimineata si pe care il vrei ca tata pentru copiii tai.

ADVERTISMENT

CITEȘTE ȘI :  Lucruri pe care trebuie să le ştii despre bărbaţi

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy