Alergi , alergi , alergi nebun

  Alergi , alergi , alergi nebun….mereu te întorci rușinat de propria-ți ignoranță, de frica de a nu-ți mai sta în propria umbră.

  ADVERTISMENT

  Ai impulsuri care te fac să simți că poți răstuna lumea…. le urmezi , zâmbești cu ele , îți deschizi larg aripile nepăsându-ți că ai mii de pene retezate în sutele de eșecuri , în miile de zboruri frânte de umbra îndoielii.

  Degeaba ai început să simți…degeaba ai început să vezi dacă nu crezi în lumina din tine! Ai clipe de rătăcire mai puține decât cele de recunostință ..dar ele sunt din ce în ce mai grele, din ce în ce mai dureroase, din ce în ce mai dezamăgitoare…

  CITEȘTE ȘI :  Este uimitor cum lucrurile frumoase ne rămân în cap...

  Pentru că acum știi că POȚI….oare ți-e frică de ce ai izbuti? Natura umană te încarcă și te lasă fără energie. Societatea nu te mai lasă să visezi, nu te mai lasă să creezi..De fapt tu…tu nu mai poți fi TU.

  Te amuzi…te amuzi cât de manipulat te simți uneori..cu buna ta știință…Închizi ochii și te prefaci că ești o victimă…e mai ușor să ai pe cine da vina,nu? E mai ușor să fii oropsit de soartă, e mai ușor ca lucrurile să fie scrise și tu să nu fii decât o biată marionetă bătrână, neputincioasă și ursuză..

  ADVERTISMENT

  E așa plăcut să te pierzi într-o iluzie.”Minte-mă frumos” e sloganul tuturor.

  CITEȘTE ȘI :  Pe măsură ce cortina nopții se estompează încet în lumina dimineții...

  De ceva vreme arde înăuntrul tău, flacara a ce ai fost cândva, a ce ai fost mereu , a ceea ce ești și ce vei fi cândva. Cauți frenetic acea identitate pierdută și mereu prezentă. Scotocești în toate cotloanele minții tale știind cu siguranță că nu ar trebui decât să-ți întrebi sufletul.

  E mai bine să te agăți de plăcerile morbide ale unei societăți consumeriste decât ….decât să lupți pentru valorile pe care ți le revendică acel al 7 lea simț de care ai uitat în mod voluntar.

  Îți uzezi orice miligram din energia ta vitală luptând pentru niște chestii pe care ,poate că, nici nu le vrei TU.
  Ți se zice că trebuie să înveți, că trebuie să lupți cu semenii tăi pentru cea mai mare bucată de ciolan, că trebuie să te folosești de cei din jur și apoi să-i arunci ca pe niște ambalaje inutile, că trebuie să-ți storci sănatatea pentru face bani, că trebuie să cumperi iubire, sa vinzi suflete, să alergi, să te prefaci fericit ….să joci atâtea roluri încât atunci, când tu ești cu tine …nu mai știi dacă e fața ta reală sau doar o altă mască.

  CITEȘTE ȘI :  Ce ușor pot fi răstălmăcite principiile...

  Trist, nu? Și nici măcar nu vrei să recunoști. Alergi , alergi , alergi nebun….

  ADVERTISMENT