Prima pagină » Am ajuns să te urăsc…

Am ajuns să te urăsc…

by Inimă Albastră
698 views

Am ajuns să te urăsc atât de mult. Te urăsc pentru că destinul a lucrat pentru a ne întâlni într-un moment de neliniște din viața mea … te urăsc pentru că m-ai cucerit cu blândețea, cu calmul și liniștea care o transmiteai în jur, te urăsc pentru că ai știut să mă faci să-mi orientez gândurile către ce e interzis și m-ai făcut să-mi doresc mai mult de atât.

Te urăsc pentru că nu te-ai dat înapoi când am visat să te cunosc în profunzime, te urăsc pentru că m-ai făcut să vibrez în prezența ta și ai știut să mă farmeci cu muzica naturii ce ne învăluia, cu privirea și zâmbetul cârcotaș, te urăsc că ai intrat în jocul meu și ai jucat mai bine decât mine, te urăsc că mi-ai adus la viață trăiri pe care le credeam demult uitate și m-ai făcut să-mi pierd mințile în preajma ta, te urăsc pentru toate gândurile și așteptările în neliniște, te urăsc pentru fiecare tresărire la auzul telefonului și pentru fiecare mesaj nou, te urăsc pentru fluturașii din stomac când îți auzeam vocea.

CITEȘTE ȘI :  Cum sa-i spui TE IUBESC. Altfel!

Te urăsc pentru clipele eterne dăruite în nopțile reci și pline de necunoscut, te urăsc pentru că nu mi-am dorit nimic altceva decât să te simt, să-ți simt respirația tremurând și sufletul aproape, te urăsc pentru toate acele sentimente care mi-au inundat sufletul și apoi mi l-au distrus, te urăsc că ai știut să fii un domn și să mă tratezi ca o femeie adevarată, te urăsc pentru tandrețea și șarmul care m-au cucerit, te urăsc pentru zâmbetul de dimineață și dansul din seară, te urăsc pentru îmbrățișările tandre și sărutările pasionale …

ADVERTISMENT

Te urăsc pentru clipa de despărțire și durerea ce a urmat, te urăsc pentru fiecare lacrimă căzută în nopțile târzii și pentru fiecare neliniște continuă, te urăsc că mi-ai furat gândurile și m-ai făcut să uit de scopul în viață, te urăsc pentru ca nu-mi doresc nimic altceva decât să știu că ești acolo și te gândești la mine, te urăsc pentru că nu știi dacă destinul ne va mai aduce vreodată împreună, te urăsc pentru că nu știu ce simți, pentru că nu știu dacă m-ai uitat sau dacă am contat…… te urăsc pentru speranțele deșarte și pentru tăcerea ta.

CITEȘTE ȘI :  Prieteni adevăraţi sunt aceia care au depăşit graniţele prieteniei obişnuite...

Te urăsc pentru că soarele nu mai luminează ca altădată și luna pare chiar mai tristă ca mine, iar stelele nu-ți mai îndeplinesc dorințele, te urăsc pentru toate lucrurile și locurile care aduc aminte de tine și pentru această stare de goliciune care îmi întunecă inima….

Te urăsc pentru că nu pot spune ce simt pentru tine, te urăsc pentru că nu vreau să-ți cer mai mult decât o clipă de nebunie, te urăsc pentru că nu pot spune că …. te iubesc.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy