Prima pagină » Am fost îndrăgostită de o idee, nu am fost îndrăgostită de tine…

Am fost îndrăgostită de o idee, nu am fost îndrăgostită de tine…

by Inimă Albastră
232 views

Am fost îndrăgostită de o idee, nu am fost îndrăgostită de tine. Chiar dacă inițial credeam altceva.

Când te-am întâlnit prima dată, am simțit o scânteie imediat. Îmi amintesc că odată, toamna târziu, mi-ai atins coapsa ușor, din greșeală, și inima mea a înnebunit. Parcă mi-a coborât în acel loc atins de tine. Când m-ai luat în brațe, când m-ai sărutat prima dată am simțit că toate gândurile din acel moment se topesc ca prin minune.

Știam că avem ceva în comun. Poate era dorința, poate era singurătatea, sau poate pentru moment era dragostea. Nu pot spune mai mult, pentru că a fost demult. Totul e ca în ceață acum. Poate la început nu puteam avea mai mult. Poate nu puteam avea ideea despre cum va fii viitorul nostru. Dar la final eram doar două trupuri care se doreau împreună. Și inimile noastre erau tăcute….erau reci….

CITEȘTE ȘI :  Se spune că o lacrimă are rădăcini mai adânci decât un zâmbet ...

Credeam că vroiam să te iubesc mai mult ca oricând. Vroiam să te fac să zâmbești, să-ți aud râsetele și să văd ochii tăi cum se luminează atunci cănd mă vezi…să fiu persoana care te va ridica atunci când ai nevoie, care te sprijină în tot ce faci. Vroiam să fiu…TU!

ADVERTISMENT

Dar tu m-ai lăsat în urmă. În urma ta, nu m-ai luat alături de tine. Și doar în jumătate din inima ta…Vroiam cu disperare ca noi doi să mergem pe aceeași cale. Vroiam acel viitor pe care ni-l imaginam împreună în momentele în care stăteam îmbrățișați pe canapea…Inimile noatre care cândva erau luminoase ca un pom de crăciun, s-au transformat în umbre…

CITEȘTE ȘI :  5 semne că ai greșit despărțindu-te de el

Nu a fost vina ta. Și nici a mea.

Poate trupurile noastre nu erau sincronizate cu inimile noastre pentru a se ridica la același nivel de intensitate…Poate trupurile noastre erau prea puternice pentru ca inimile noastre să le prindă din urmă. Cred că totuși ne-a plăcut..măcar ideea. Ideea că poate, doar poate, tu vei fi cel care va face ca tristețea mea să dispară. Ideea că voi putea iubi pe cineva.

Cred că mi-am dorit prea mult așa ceva. Eram obsedată de ideea că nu voi avea niciodată ocazia să te cunosc cu adevărat. Și da, poate am iubit doar unele părți din tine. Poate adoram doar să te văd zâmbind și fericit. Dar cred am iubit mai mult ideea de a fi cu cineva, decât a fi cu tine. Am iubit ideea de „TU” decât pe tine personal.

CITEȘTE ȘI :  Niciodată nu te voi uita, indiferent cât îmi doresc asta...

Pentru asta, îmi pare rău. Știu că a fost greșit. Nu a fost corect, nu am fost corectă. Sper să îți fie mai bine fără mine. Să zâmbești mai mult. Sper să fii îndrăgostit de cineva care te va face enorm de fericit, mai mult decât aș fi putut eu vreodată.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy