Prima pagină » Ăsta e genul de persoană pe care merită să o aștepți…

Ăsta e genul de persoană pe care merită să o aștepți…

by Inimă Albastră
159 views

Te-ai tot gândit oare care e genul de persoană pe care merită să o aștepți? Nu te bloca la prima iubire găsită și cu care nu ai nimic în comun. Nu te bloca la prietenul tău din liceu care nu își dorea cu adevărat o relație. Nu te baza pe un „poate va fi” sau pe cineva căruia îi pasă puțin de tine. Nu accepta o iubire oferită din „jumătate de inimă”.

Așteaptă persoana care te aprinde înăuntrul tău doar gândindu-te un moment la acea ființă. Asteaptă persoana care te face să simți că plutești, oricând ești în prezența sa. ASteaptă persoana care te face să vezi lumea într-o lumină diferită. Care te face să vezi lumea ca pe ceva ce nu ți-ar face rău. Așteaptă o persoană care luptă pentru tine. Care nu te lasă să fugi de teama de a pierde acea persoană. Care te ia de mână și îți spune cu putere și încredere că nu va pleca nicăieri.

CITEȘTE ȘI :  Să te îndrăgostești este atât de ușor...

Asteaptă o persoană care te face să crezi că meriți un astfel de om. Așteaptă o persoană care iubește părțile mai puțin bune ale tale pe care nimeni altcineva nu vroia să le vadă înainte. O persoană care dorește să îți cunoască secretele care nu le-ai spus nimănui. Așteaptă persoana care îți sărută fiecare defect al trupului tău sau al minții tale, care nu tresare când îți privește acele defecte. Așteaptă persoana care adoră fiecare părticică a trupului tău în ciuda tuturor imprefecțiunilor.

ADVERTISMENT

Așteaptă persoana care dorește doar să te aibă în pat. Așteaptă perosoana care vrea să te sărute blând, iar cu brațele să-ți cuprindă trupul…care te te face fericită la rându-i, care știe că ai nevoie de dragoste, nu de cineva cu care să te culci doar….Așteaptă genul de om care are ochi blânzi și un suflet gentil. Care îți vorbește despre iubire și te atinge fin….Așteaptă un om cu care te poți certa, cu care poți avea dispute verbale…cu care să treci peste diferite momente ale vieții, cu care simți că ai o legătură strânsă…

CITEȘTE ȘI :  Am ajuns să te urăsc...

Așteaptă persoana care te modelează în mai bine, mai bine pentru tine sau pentru cei din jurul tău. Persoana pe care să o cerți pentru că îi pasă prea mult de tine, de binele tău.

Așteaptă pe cineva care te înțelege, care îți înțelege capriciile și apucăturile zilnice. Pe cineva care adoră felul tău de a vorbi repede sau ticul tău de a-ți roade unghiile. Pe cineva care îți spune că nu va pleca niciodată și care crede fiecare cuvânt rostit de tine.

Așteaptă o persoană care va deveni „persoana ta”. În care te poți încrede cu toată inima. Pe care o poți adora mai mult decât credeai că e posibil. Așteaptă persoana care va deveni nu doar iubirea ta ci și cel mai bun prieten. Care umple inima ta cu bucurie și dragoste. Pe cineva care îți promite că va rămâne și care întradevăr rămâne…

CITEȘTE ȘI :  Nu te îndrăgosti de „băiatul bun” !

Așteaptă pe cineva care rămâne și transformă viața ta în ceva ce nici măcar nu îți imaginai, nici măcar în cele mai nebune vise….

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy