Prima pagină » În așteptarea lui Făt-Frumos

În așteptarea lui Făt-Frumos

by Inimă Albastră
300 views

Te plângi tot timpul că ești singură și ca nu ai întâlnit bărbatul potrivit pentru tine, ești în așteptarea lui Făt-Frumos, dar nici nu faci nimic pentru a-l găsi.

Înainte de nuntă

Pregătirile pentru ziua cea mare nu îți permit, de cele mai multe ori, să te gândești la profunzimea sentimentelor tale și la decizia extrem de importantă pe care ai luat-o. De aceea, este bine ca, înainte de a începe organizarea evenimentului, să-ți evaluezi sentimentele și să înțelegi dacă asta vrei cu adevărat. Numai în acest fel vei reuși să scapi de stările de panică ce pot apărea înaintea nunții. Dacă ești 100% sigură că el este alesul și că nu ai nimic să-i reproșezi, cu siguranță vei avea parte de una dintre cele mai frumoase zile din viața ta.

În așteptarea lui Făt-Frumos

Te plângi tot timpul că ești singură și că nu ai întâlnit bărbatul potrivit pentru tine, dar nici nu faci nimic pentru a-l găsi. După serviciu sau după cursurile la facultate preferi să te duci acasă și să te uiți la televizor, în loc să ieși cu prietenele la o terasă sau într-un club. Gândește-te că este puțin probabil ca Făt-Frumos să sune la ușa ta într-o seară și să-ți spună că tu ești aleasa; așadar, când vrei o relație, încearcă măcar să ieși în oraș dacă a prelua inițiativa ți se pare prea mult.

CITEȘTE ȘI :  Semne care îți arata că nu e cel potrivit pentru tine!

Relații la serviciu

O relație între doi colegi de birou poate fi adesea stânjenitoare pentru cei din jur, mai ales atunci când unul dintre ei îi este superior ierarhic celuilalt. De cele mai multe ori, oricât de bine pregătit profesional ar fi, orice promovare a subalternului va fi pusă pe seama relației pe care o are cu șeful. În plus, întotdeauna, cei din birou se vor feri să spună ce nemulțumiri au, pentru că vor simți că au un “spion” printre ei. Cel mai bine este ca unul dintre cei doi să-și schimbe jobul și astfel vor scăpa de multe probleme la serviciu.

Ai încredere în el?

ADVERTISMENT

Dacă întârzie și îți spune că are treabă la serviciu, simți nevoia să-l suni pe telefonul fix de la birou sau îi spui că înțelegi situația? Când îi sună telefonul mobil și pleacă să vorbească în altă cameră, te apropii de ușă să auzi ce spune sau îți vezi în continuare de treburile tale? Dacă îți povestește despre o colegă de birou, tragi imediat concluzia că e ceva între ei? Pentru a aplana orice suspiciune, încearcă să-i acorzi cât mai multa încredere și, până la proba contrarie, nu-l acuza de nimic, pentru că riști să strici comunicarea dintre voi.

CITEȘTE ȘI :  3 semnale ca nu e interesata de tine

Animale de companie

Vreți să vă mutați împreună, dar iubitul tău spune că nu suportă animalele în casă și că ar trebui să renunți la câinele pe care-l ai de mulți ani. Situația este cu atât mai dificilă cu cât iubitul tău nu acceptă niciun compromis. Încearcă să-i explici că nu ai cum să renunți la câine și că, în acest caz, probabil nu vă puteți muta împreună. Dacă te iubește și vrea cu adevărat să locuiți amândoi, va accepta să împartă spațiul cu animalul tău de companie, ba, mai mult, se va și atașa de el.

El nu acceptă despărțirea

Deși ai încercat să faci multe compromisuri și să discuți cu iubitul tău, îți dai seama că nu mai aveți multe lucruri în comun și că e momentul ca fiecare să meargă pe drumul lui. Partenerul tău, în schimb, îți spune că nu ai motive serioase să te desparți de el și nu acceptă – sub nicio formă – că nu mai vrei să fii cu el. Dacă ești hotărâtă să nu mai rămâneți împreună, trebuie să fii fermă și să nu mai lungești o relație care pentru tine nu are niciun viitor. Oricât ar insista el, susține-ți părerea și, în final, el va înțelege.

CITEȘTE ȘI :  5 lucruri pe care femeile le gasesc atractive la barbati

Pregătiri de concediu

Se întâmplă adesea ca una dintre cele mai așteptate perioade din an, concediul, să se transforme în motive de ceartă, dispute și stres. De ce? Pentru că niciunul dintre voi nu acceptă vreun compromis, iar destinațiile voastre nu coincid. Sau, de multe ori, de organizare se ocupă numai unul dintre voi, iar la destinație celălalt spune că nu îi place nimic. Pentru a evita acest tip de probleme, stabiliți de la început destinația (să fiți amândoi de acord cu ea), alegeți împreună hotelul, mijlocul de transport și alte facilități pe care le doriți. Așa veți ști la ce să vă așteptați.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy