Prima pagină » Asumă-ți iubirea, omule frumos…

Asumă-ți iubirea, omule frumos…

by Inimă Albastră
630 views

Asumă-ți iubirea, omule frumos… Dă-i voie să-ți pătrundă în suflet, în gânduri și în întreaga viață, las-o să te scalde-n lumina ei.

Luptă să o păstrezi acolo…fă-o să crească prin încredere în cel de lângă tine, prin respect față de el și nu în ultimul rând prin iertare…căci toți oamenii sunt supuși greșelii atunci când iubesc.

Încearcă să dai mai mult decât ceea ce te aștepți să primești. Joacă-te în timp ce iubești dar niciodată să nu iubești în joacă…simte-l pe celălalt când are dureri și cuvinte nespuse în suflet, Ia-l de mână cu încredere și potrivește-ți pașii după ai lui. Nu minți, nu înșela și nu-ți vinde miracolul din inimă pentru nimic în lume.

CITEȘTE ȘI :  37 de lucruri pe care oamenii le regreta in clipa mortii!

Lasă-l pe acel om minunat care ți-a ocupat sufletul, gândurile și viața să-ți fie motiv de zâmbet, rațiune de a trăi, sprijin la greu, părtaș la bucurie…întregire pentru suflet și completarea viselor tale.

ADVERTISMENT

Dacă vei face toate acestea cu siguranță îți vei asigura până la sfârșitul zilelor tale acele brațe ce te vor aștepta mereu…acea inimă care te va purta veșnic în ea, acel suflet care va trăi cot la cot cu tine bucuriile sau necazurile.

Știi?…din clipa în care acel om îți va oferi un umăr sau doi pentru a putea să-ți odihnești fruntea sau să-ți plângi lacrimile și până momentul în care viața va hotărî că e timpul să încheiați povestea voastră de iubire…fiecare secundă…minut…oră…zi…săptămână…lună sau ani petrecuți împreună vor fi trăite din plin…complex…demn…frumos și plin de fericire.

CITEȘTE ȘI :  5 lucruri pe care le face iubita ideala

Trăiește-ți iubirea , omule minunat…dă-i voie să-ți pătrundă în suflet și las-o să-și înfigă rădăcinile cât mai adânc în viața ta..

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy