Prima pagină » Atracţie, în funcţie de limbajul corpului

Atracţie, în funcţie de limbajul corpului

by Inimă Albastră
177 views

Ştiai că 70% dintre semnalele care îţi arată că un bărbat e atras de o femeie sunt nonverbale? Află cum îl dă de gol limbajul corpului atunci când el se simte atras de tine.

De ce este procentul atât de mare? Potrivit effective-communicating.com, limbajul corpului este realizat în mod inconştient. Chiar dacă bărbatul încearcă să-şi ascundă atracţia din diverse motive, nu va reuşi să îşi modifice şi limbajul corpului în consecinţă.

Iată care sunt cele mai evidente semnale non-verbale pe care ţi le va transmite inconştient un bărbat care este atras de tine.

Îţi copiază mişcările. Dacă tipul este interest de tine îţi va copia poziţia corpului.

Te rezemi cu spatele de spătarul scaunului, îţi împreunezi mâinile sau vii mai aproape de el. Dacă el face la rândul lui aceste gesturi, atunci e un semn clar că este atras de tine, relevă successfulonlinedating.com

CITEȘTE ȘI :  3 lucruri care te ajuta sa ai o relatie fericita

Zâmbeşte natural. De-a lungul unei întâlniri există atât zâmbete forţate, cât şi naturale. Cele naturale pun în mişcare toţi muşchii feţei, nu doar gura.

Studiază felul în care îţi zâmbeşte. Este atras de tine dacă zâmbetele încordate sunt înlocuite treptat de zâmbete sincere, nu invers.

Se umflă în pene.  Atunci când un bărbat este atras de o femeie, acesta va adopta o poziţie cât mai masculină.

Stă cu spatele drept, pieptul înainte şi îşi atinge cu mâinile cureaua pantalonilor.

Atunci când îşi ţine degetul mare între curea şi pantalon, iar restul degetelor se odihnesc pe curea, este semn de bărbăţie şi atracţie maximă, arată ezinearticles.com.

ADVERTISMENT

Bărbatul care flirtează va încerca să pară mai mare în ochii femeii, aşa că nu-şi va ţine braţele lipite de corp, ci uşor arcuite. De asemenea, îl poţi surprinde repetând gestul următor: îşi ţine mâna sub bărbie şi apasă bărbia înspre exterior.

CITEȘTE ȘI :  4 abilități care dau gata o femeie

Tot corpului lui este îndreptat spre tine. Când flirtează, direcţia trunchiului şi a picioarelor lui este îndreptată spre femeie. Acest lucru este valabil şi când mergeţi pe stradă şi când staţi la o masă unul lângă celălalt.

Îţi comunică din priviri că este atras de tine. Bărbatul interesat te urmăreşte cu privirea, iar când privirile vi se întâlnesc, el nu întoarce capul imediat.

Dacă este atras de tine, atunci va face ceea ce psihologii denumesc “formularea triunghiulară” cu ochii. Cu alte cuvinte, el se uită în ochii tăi, după care coboară privirea la buzele şi bărbia ta şi mai jos, la restul corpului, după care se întoarce la ochii tăi.

CITEȘTE ȘI :  12 citate de dragoste care pot deveni mantrele relatiei tale

Şi pupilele dilatate sunt un semn de atracţie. Pupilele unui bărbat atras de o femeie îşi pot mări dimensiunea de patru ori mai mult.

Este atent la apariţia lui.  Îşi netezeşte cămaşa, îşi trece mâinile prin păr şi se uită în suprafeţe care îi reflectă imaginea.

Se apleacă spre tine.
Încearcă să micşoreze distanţa dintre voi în timpul conversaţiei şi te atinge în mod “accidental”.

Dacă bărbatul cu care eşti la o întâlnire, sau chiar colegul tău de muncă, îţi transmite aceste semnale non-verbale, cel mai probabil l-ai cucerit deja.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy