Prima pagină » Atunci când ai încrederea aia în tine…

Atunci când ai încrederea aia în tine…

by Inimă Albastră
222 views

Atunci când ai încrederea aia în tine, când ai puterea să vezi frumusețea lucrurilor așa cum sunt, să te bucuri de fiecare clipă, ai să iubești acest azi mult mai tare ca acel mâine.

Atunci când ajungi să-ți folosești emoțiile ca să ”crești”, ca motivație pentru un nou pas în viață, când nu te lași pierdut printre alte așternuturi doar ca să savurezi câteva ore de plăcere, descoperi că în spatele unei priviri, că în interiorul unui om frumusețea capătă o altă dimensiune. În general, noi, vedem doar ceea ce vrem să vedem la oameni. Vedem doar acea parte ce ne intereseză pe moment.

CITEȘTE ȘI :  Am crezut în iubirea totală...

Vrem sex, atunci vedem un corp. Vrem iubire, atunci vedem un suflet. Loialitatea în ziua de azi e ceva rar. Dacă nu ai acea conexiune de la bun început, atunci nici după doi ani nu o să o ai! O iubire mare, puternică, ce să meargă peste ani, se construiește! În timp! Vrei o casă te duci și o cumperi.

ADVERTISMENT

Vrei un cămin? Atunci îl construiești! Frumusețea vieții nu ține de cât de fericit ești tu. Ea ține de cât de fericit sunt alții când vine vorba de tine!

Faci ceea ce trebuie sa faci ca sa ajungi iar in acel punct in care erai super bine, in care erai mai mult decat impacat cu tine si cu viata ta. Nu spun ca regret lucrurile pe care le-am facut. Spun doar ca, mai devreme sau mai tarziu, cu totii suntem niste criminali de iubiri. Ucidem sentimentele unor oameni care cred in noi.

CITEȘTE ȘI :  5 complimente pe care orice femeie vrea sa le auda

Ne ridicam pe bucuria lor si in acelasi timp ne construim fericirea pe nefericirea lor atunci cand plecăm. Privim spre altă bucurie fără să ne pese pe ce anume călcăm şi ne însuşim trupuri ce ard de doriţă în aşteptarea asta tâmpească.

Ironic, nu? Dragostea ar trebui sa te salveze, dar totuşi ea ajunge să te distrugă exact când te aştepţi cel mai puţin.  Pentru ca dragostea neimplinita e o fericire trista!

ADVERTISMENT

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy