Prima pagină » Atunci când iubești pe cineva…

Atunci când iubești pe cineva…

by Inimă Albastră
179 views

Atunci când iubești pe cineva care a devenit o amintire, acea amintire devine o comoară. Rolul tuturor cuvintelor nu este să judece oameni și nici nu esti să îți dai seama dacă cineva merită ceva anume sau nu.

Rolul cuvintelor este să te ridice atunci când ești jos, să-ți aducă liniștea atunci când ești rănit și să mai vindece câte puțin din acel loc minunat. Pentru că, cu toții suntem răniți mai devreme sau mai târziu. Dar puțini știu să ierte aproape totul. Că totul trebuie iertat, mai puțin acea atitudine care nu e corectă!

Viața asta, în felul ei, e ironică. Ai nevoie de tristețe ca să poți să te bucuri cu adevărat de un moment de fericire. Ai nevoie de gălăgie ca să apreciezi un moment de liniște. Ai nevoie de absența unui om ca să apreciezi cu adevărat prezența lui în viața ta. Dar mai presus de toate, e ironică pentru că poate azi, te bucuri de fericire și mâine o pierzi pentru totdeauna.

CITEȘTE ȘI :  Când vei fi liniștit în viață și vei avea putere , vei putea fi fericit .

ADVERTISMENT

O pierzi pentru că era doar o stare de moment, iar omul ăla care te facea fericit nu mai e acolo. Erau doar vorbe fără acoperire din partea lui , iar tu rămâi un ”trofeu”. Și cel care credea în tine și pentru care erai cel mai frumos vis posibil în această viață, acum are un alt vis! De aici spre nicăieri…!

Așa stă treaba cu durerea. Pe moment te ucide. Dar în timp, se duce. Se șterge încet. Nimeni nu-ți poate spune în cât timp, dar cert e că se șterge. Și între doi oameni care s-au iubit, după toate vorbele alea spuse la nervi, și din orgoliu, și din gelozie, și din dezamăgire, la despărțire, o să rămână doar clipele frumoase ca amintire.

CITEȘTE ȘI :  Cineva ne zâmbește amândurora în același timp...

Dar în timp. Și tot cert e faptul că o să avem un mâine dintr-un motiv anume. Când acel motiv nu mai există, cu siguranță nu o să mai existe și acel mâine.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy