Prima pagină » Atunci când se despart, foștii iubiți devin…

Atunci când se despart, foștii iubiți devin…

by Inimă Albastră
323 views

Atunci când se despart, foștii iubiți devin de multe ori dușmani. Ciudat mod de a-ți arăta recunoștința. Cei doi ar trebui să rămână prieteni. Când iubirea se transformă în prietenie, sentimentele de vinovăție dispar, la fel ca și senzația că ai fost înșelat, exploatat. În realitate, nu se pune problema de exploatare. Pur și simplu, ați fost orbit de energia biologică.

Eu vorbesc de alt tip de iubire. Aceasta nu se încheia într-o relație de prietenie, ci începe printr-o asemenea relație.

Ea începe în tăcere, în luciditate. Această iubire este propria voastră creație, deci nu este oarbă.

O asemenea iubire poate dura de-a pururi, devenind din ce în ce mai profundă.

CITEȘTE ȘI :  Am vrut să îți scriu o poveste....

Sensibilitatea ei este imensă. Cel care practică acest tip de iubire simte nevoia partenerului înainte ca acesta să înceapă să vorbească. Am cunoscut personal câteva cupluri(un număr foarte mic ce-i drept) care nu au căzut în iubire, ci s-au înălțat pe aripile ei. Cel mai miraculous aspect mi s-a părut faptul că acești oameni nu mai trebuia să își vorbească. Dacă bărbatului îi era sete, iubita îi aducea apă, fără ca el să ceară acest lucru. Totul se desfășura prin sincronicitate. Dacă persoanei iubite îi era sete, la fel trebuie să-ți fie și ție. Transferul de idei și senzații se produce instantaneu. Cuvintele nu mai sunt necesare. Jocul energiilor este direct; nu mai are nevoie de limbaj.

CITEȘTE ȘI :  Respectul tău de sine,ca femeie,pleacă din creier,nu din formele corpului.

ADVERTISMENT

O asemenea iubire nu așteaptă nimic de la celalalt. Ea îi este recunoscătoare că acesta acceptă ce are ea de oferit. Nu se simte amenințată, pur și simplu pentru că nu există nici o amenințare la adresa ei.

Într-o asemenea iubire, sexul se poate întâmpla să apară spontan, dar apoi va dispărea cu lunile, iar în final va dispărea cu totul. De altfel, chiar și atunci când se produce, el nu mai are nimic s3xual. Este doar o manieră de a fi împreună, de a fuziona cu celalalt,un efort de a atinge profunzimea celuilalt. S3xualitatea nu mai are nimic de-a face cu reproducerea biologică.

CITEȘTE ȘI :  Vreau să iubesc din nou...

Cei doi iubiți înțeleg treptat că în timpul actului amoros nu fuzionează decât trupurile lor. De aceea, încetul cu încetul, s3xul dispare din viața lor, iar între ei începe să se producă un alt tip de întâlnire, la nivelul energiilor. O simplă ținere de mâini poate însemna mai mult decât orice orgasm, căci este suficientă pentru ca energiile lor să fuzioneze.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy