Aventuri de-o noapte numai cu bărbaţi frumoşi

Femeile au standarde ridicate atunci când vine vorba de aventuri de-o noapte. Ele ar accepta “one night stand” doar dacă propunerea vine din partea unui bărbat extrem de atrăgător.

ADVERTISMENT

Spre deosebire de noi, reprezentanţii sexului opus nu sunt atât de pretenţioşi. Ei se arată mai interesaţi de s3xul ocazional şi acceptă o aventură de-o noapte chiar şi cu o femeie neatrăgătoare.

Acestea sunt concluziile unui studiu realizat pe 860 subiecţi, bărbaţi şi femei, după cum relevă sciencedaily.com.

Respondenţii şi-au imaginat că sunt abordaţi de o persoană cu un aspect fizic neatrăgător, puţin atrăgător sau foarte atrăgător care le propune o ieşire în oraş, o invitaţie la ea acasă sau o partidă de s3x.

Cercetarea realizată de doctorul Achim Schetzwohl a evidenţiat faptul că bărbaţii au fost dispuşi să accepte toate cele trei propuneri, indiferent de gradul de atractivitate al persoanei care face propunerea.

CITEȘTE ȘI :  Cele mai pupacioase zodii

Doamnele şi domnişoarele în schimb, şi-au afişat interesul doar pentru bărbaţii foarte atrăgători.

Oricum, iată mai jos câteva sfaturi :

1. Pune siguranța ta pe primul plan

În cazul în care nu-l cunoști foarte bine pe bărbatul respectiv, asigură-te că folosești măsuri de protecție adecvate și spune-i măcar unei prietene unde te poate găsi. Când întâlnirea e gata, trimite-i prietenei tale un SMS, în care să-i spui că ești în siguranță. Preia controlul în ceea ce te privește și vei avea parte de o mai mare încredere în tine și de o relație de o noapte mai reușită.

2. Nu te implica emoțional

ADVERTISMENT

CITEȘTE ȘI :  5 indicii ca nu esti pregatita pentru o relatie

O relație de o noapte nu duce de cele mai multe ori la o relație de durată, așa că asigură-te că nu confunzi s3xul pasional cu afecțiunea profundă. Fă-ți o favoare și rămâi detașată, ca să previi eventuale dezamăgiri viitoare.

3. Lămurește-ți mai întâi sentimentele

Dacă nu ai mai avut până acum o aventură, ci doar relații stabile și de durată, e posibil te simți incomod, chiar puțin vinovată. Asta se întâmplă pentru ca nu ești obișnuită să fii detașată emoțional sau poate fi un semn că relațiile pasagere nu sunt pe gustul tău. Important e să îți asculți instinctele.

4. Evită să te cuplezi cu cineva la nunți

Atmosfera romantică îți poate da foarte ușor peste cap prudența obișnuită. Nu te lăsa dusă de val și evită să te cuplezi cu cineva la nunți. În acest gen de situații, lucrurile pot degenera repede și riști să ajungi imediat subiect de bârfă printre invitați. Gândește-te mai întâi la consecințe, ca să nu ai de suferit mai târziu.

CITEȘTE ȘI :  7 genuri de femei cu care barbatii refuza sa se insoare

5. Nu rămâne peste noapte, ca să eviți momentele penibile

Oricine a avut la un moment dat o relație pasageră îți va spune că nu e indicat să rămâi peste noapte dacă vrei să eviți momentele penibile și dacă nu ești interesată deloc să transformi aventura într-o relație de cuplu. În plus, amândoi veți dori să rămâneți cu amintirea plăcută de după partida de s3x, nicidecum cu o amintire stânjenitoare.

Sursa: Handbag.com

ADVERTISMENT