Bărbații nu au înțeles un lucru…

  Bărbații nu au înțeles un lucru: ei aleg cu ce fel de femeie se culcă. Dacă vor o femeie elegantă, cu principii, cu care pot avea un viitor, trebuie să-i ofere respect, să-i atingă sufletul, doar așa îi va da peste cap simțurile.

  ADVERTISMENT

  O femeie se cucerește cu răbdare, pasiune și fapte. Dacă n-ai timp pentru așa ceva, mergi altundeva, unde este loc pentru tăvăleli și timp pierdut. O doamnă adevărată nu se ascunde sub un cearceaf ci în brațele omului iubit! Bărbații din ziua de azi cred că o femeie satisfăcută la pat … este mai ușor de cucerit. Sincer, ca să cucerești o femeie, nu trebuie să te pricepi la pat, trebuie să-i atingi sufletul, să ai răbdare, să o asculți, să observi alunița pe piept, să-i adori parfumul, să-i cucerești mintea, să o faci să te caute din nou.

  CITEȘTE ȘI :  Într-o zi te voi uita . PROMIT !

  La infinit. Îmi place să cred că mai există domni care știu diferența dintre sex și dragoste, care au realizat că fiecare femeie este o muză și trebuie tratată cu respect, femeia trebuie să simtă că o dorești, că împreună sunteți un întreg și că nu te agiți doar pentru a ajunge în pat. Dacă o femeie vrea să se culce cu tine și pentru este doar sex, nu-ți va cere să o iubești dar va pretinde să o respecți!

  ADVERTISMENT

  Dacă o femeie te iubește, ea va face dragoste cu tine iar tu, dacă nu simți același lucru, dacă ești un domn, vei evita să te culci cu ea! Un adevărat domn își asumă sentimentele, nu profită de o femeie doar pentru a-și stâmpăra pasiunea.

  CITEȘTE ȘI :  Când vine noaptea și întunericul ne închide într-un halou al singurătății...

  Când se culcă cu un bărbat, femeia gândește. Greu se lasă dusă de val. Dacă stinge lumina, nu insista: înseamnă că este mult prea timidă! Învață să ai răbdare cu femeia pe care o iubești, învață să-i cunoști corpul și să deveniți un întreg! Arată-i cât este de frumoasă, dimineața trezește-o cu un sărut, amintește-i cât este de importantă pentru tine, dă-i simțurile peste cap.

  Corpul unei femei nu este o parcare, un loc în care tu ajungi și ocupi locul pe care ți-l dorești. Sex fac toți, dragoste fac puțini.

  ADVERTISMENT