Ca unul care a fost mințit de puține ori la viața sa …

  Ca unul care a fost mințit de puține ori la viata sa, dar de multe ori tocmai de persoana care i-a jurat să spună adevărul și numai adevarul, am înțeles și eu unde începe și unde se termină arta mitomaniei la femei. Și nici măcar nu ne referim la mitomanie, ci la minciuni nevinovate, la minciunile provenite din vreo cauză pierdută și negăsită niciodată iar a adevărului.

  ADVERTISMENT

  De fapt, nu o să auzi niciodată o femeie admițând că a mințit. Cel mult îți va explica motivele pentru care a făcut-o. Femeile se pricep să machieze adevărul la fel de bine cum își pictează și fețele. Știți că atunci când femeile se străduiesc să fie cel mai sincere, atunci mint cel mai bine, cel mai frumos și cel mai plastic? Și poate că și cel mai dramatic?

  CITEȘTE ȘI :  Un cuvânt de care ne leagă atât trecutul,prezentul cât si viitorul...

  Probabil că da…

  În orice femeie se ascunde o poveste de viață și de moarte. În orice femeie se ascunde o tragedie și o comedie căci astfel femeile nu își percep sensul existentei lor pe acest pământ. Cel mai râu însă este atunci când femeia își descoperă pasiunea pentru dramă. Atunci încep și aici se nasc minciunile. Dincolo de orice minciună, se afla un mare adevăr, o explicație mai plauzibilă decât toate adevărurile lumii. Și dintre toate, binele tău, adică iubirea ei și binele vostru, pare a fi cea mai veridică.

  ADVERTISMENT

  După explicație, urmează partea cu lăsarea adevărului deoparte. Te-ai putea lăsa păcălit și ai putea chiar crede că nu a mințit. Femeia nu a expus realitatea altfel, ci doar a folosit cuvintele într-un alt fel. Femeile se pricep al naibii de bine nu să mintă, ci să dea o altă față realității. Realitatea este dată frumos și cu finețe la îmbobocit, iar apoi pusă să dea în floare. În final un bărbat este îndemnat să îngenuncheze și să culeagă petalele de pe jos, adică un bărbat ajunge să ingurgiteze minciunile care i-au fost îndrugate. Pentru că probabil o iubește…

  CITEȘTE ȘI :  Nimeni nu-i perfect...am inșelat destine...

  Mincinoasă poate fi orice femeie de la fetița de 5 ani până la femeia adultă de 50 de ani. Există mincinoasele ingenue, inocente, cele care mint fără să-și dea seama și fără să realizeze. Sunt femeile copii. Există femeile mature, care mint conștient, pertinent și o recunosc cu rușine. Sunt femeile mincinoase. Există apoi femeile care fac din minciună un fel de viață. Sunt femeile mitomane, cele care mint impertinent.

  Nu orice bărbat poate minți la fel de bine ca o femeie. Pentru o minciună îți trebuie talent, neobrăzare, trebuie să fi fost investit cu darul divin de a crede cu tărie în ceea ce minți. Femeile mint bine.

  CITEȘTE ȘI :  Toți avem povești de viață,dureri,sentimente...

  ADVERTISMENT